Lakott területen, negyvenes felfestésnél előzi a kamoinsort lakott területen belül, Hende a Facebookon népszerűsíti.

A videót egy barátomtól kaptam. Elképesztő a kamionok mennyisége. Ezért kellett felgyorsítanunk az M86-os út építését. A kamionoknak nincs helye a városokban és a falvakban.

Advertisement

Ezzel a szöveggel rakott ki egy videót a Facebookjára Hende hadügyminiszter, akinek anyira tetszett a felvétel, hogy azt a saját Youtube-csatornájára is feltöltötte. A videón Hende barátja lakott területen, negyvenes felfestésnél folyamatosan, nagy sebességgel előzget egy kamionokból, személyautókból és furgonokból álló sort. A mai büntetésárak mellett jó drága buli is lehetett volna. A videó alapján nem a kamionoknak, hanem Hende Csaba barátjának nincs helye a városokban és falvakban. Akkor sem, ha tényleg egy másik emberről van szó, akkor sem, ha ez egy olyan "egy barátom", ahogy nekem egy barátom annak idején annyira félt az újságárusoktól pornólapvásárláskor, hogy néha 5-6 kilométeres sátékat tett, mire oda mert lépni, és reszkető hangon kérni egy ÖKM-et.

A kamionmentes város koncepciója a választások közeledtével szokott megérlelődni a politikusokban, aztán az időszakos betegség elmúlik, és mégsem teszik lehetetlenné az élemiszeráruházak és mindenféle fontos dolgokat áruló boltok működését.

Advertisement

(A tippet köszönöm Rékának.)

Share This Story

Get our newsletter