This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hé haver, kihúztuk a taxid egy bányatóból, minden oké?

Illustration for article titled Hé haver, kihúztuk a taxid egy bányatóból, minden oké?

Mit keresett a Taxi4 egyik autója a budakalászi bányatóban? Mi lehet a rejtélyes igazság? Senki nem tud semmit.

Advertisement

Ezt a fotósorozatot találtuk a langlovagok.hu oldalon. Se kommentár, se magyarázat, se háttér, se semmi. Csak egy száraz, igazi rendészeti leírás:

A Skoda személyautó a Lupa-tavakban a parttól egy méterre volt. Miután a tűzoltóbúvárok meggyőződtek arról, hogy a gazdátlan kocsiban és a környékén a vízben nincs senki, egy munkagép segítségével a partra húzták a taxit.

Advertisement
Illustration for article titled Hé haver, kihúztuk a taxid egy bányatóból, minden oké?

Nagyon informatív, de annyi kérdésem van még. Hogy a túróba került egy látszólag tökéletes állapotban lévő autó a budakalászi bányatóba? Hogyan találták meg? Hol van a sofőr? A taxis tolta bele a vízbe, mert valami szörnyű dolog történt az autóban? Valaki újraforgatta a Psychóból azt a jelenetet, amikor Norman Bates beleereszti Marion verdáját a mocsárba? Valaki belehányt és senki sem akarta kitakarítani és a sofőr inkább megszabadult tőle? Ha a taxis túlélte, akkor mit mondott, amikor valaki rákérdezett, hogy hé haver, hol a kocsid? Egyáltalán hogy ment haza a taxis?

Advertisement

Csak azért ez a sok kérdés, mert megkerestük a langlovagok.hu-t és az ő részükről is misztikus a dolog. Nem tudni semmit, mert nincsen meg a gazdája. Írtam a Taxi4-nek is, egyelőre még nem válaszoltak.

Képek: langlovagok.hu / Pomáz ÖT

Share This Story

Get our newsletter