Mit keresett a Taxi4 egyik autója a budakalászi bányatóban? Mi lehet a rejtélyes igazság? Senki nem tud semmit.

Ezt a fotósorozatot találtuk a langlovagok.hu oldalon. Se kommentár, se magyarázat, se háttér, se semmi. Csak egy száraz, igazi rendészeti leírás:

A Skoda szem√©lyaut√≥ a Lupa-tavakban a partt√≥l egy m√©terre volt. Miut√°n a tŇĪzolt√≥b√ļv√°rok meggyŇĎzŇĎdtek arr√≥l, hogy a gazd√°tlan kocsiban √©s a k√∂rny√©k√©n a v√≠zben nincs senki, egy munkag√©p seg√≠ts√©g√©vel a partra h√ļzt√°k a taxit.

Nagyon informat√≠v, de annyi k√©rd√©sem van m√©g. Hogy a t√ļr√≥ba ker√ľlt egy l√°tsz√≥lag t√∂k√©letes √°llapotban l√©vŇĎ aut√≥ a budakal√°szi b√°nyat√≥ba? Hogyan tal√°lt√°k meg? Hol van a sofŇĎr? A taxis tolta bele a v√≠zbe, mert valami sz√∂rnyŇĪ dolog t√∂rt√©nt az aut√≥ban? Valaki √ļjraforgatta a Psych√≥b√≥l azt a jelenetet, amikor Norman Bates beleereszti Marion verd√°j√°t a mocs√°rba? Valaki beleh√°nyt √©s senki sem akarta kitakar√≠tani √©s a sofŇĎr ink√°bb megszabadult tŇĎle? Ha a taxis t√ļl√©lte, akkor mit mondott, amikor valaki r√°k√©rdezett, hogy h√© haver, hol a kocsid? Egy√°ltal√°n hogy ment haza a taxis?

Csak az√©rt ez a sok k√©rd√©s, mert megkerest√ľk a langlovagok.hu-t √©s az ŇĎ r√©sz√ľkrŇĎl is misztikus a dolog. Nem tudni semmit, mert nincsen meg a gazd√°ja. √ćrtam a Taxi4-nek is, egyelŇĎre m√©g nem v√°laszoltak.

Advertisement

K√©pek: langlovagok.hu / Pom√°z √ĖT