Mi történik, ha két férfi kézen fogva sétálgat Moszkvában?

Mostan√°ban nagy divatja van a rejtett kamer√°s felv√©teleknek, amelyek bizonyos t√°rsadalmi jelens√©gekre, probl√©m√°kra h√≠vj√°k fel a figyelmet. Tavaly az a vide√≥ kapott √≥ri√°si visszhangot, amelyben egy New Yorkban j√°rk√°l√≥ nŇĎnek sz√≥lnak be rengeteget ‚Äď errŇĎl mi is √≠rtunk ‚Äď, majd k√©sz√ľltek hasonl√≥ vide√≥k, par√≥di√°k, sŇĎt az indexesek ‚Äď k√∂zt√ľk az excinkes Kl√°g D√°vid ‚Äď m√°r ezt a meleges verzi√≥t is kipr√≥b√°lt√°k Budapesten.

Ňźket akkor nem √©rte semmilyen dr√°mai √©lm√©ny, a ChebuRussiaTV vide√≥sait ‚Äď ŇĎk nem nagyon foglalkoznak a politik√°val, ink√°bb vicces, kandikamer√°s cs√≠nyvide√≥kat csin√°lnak ‚Äďviszont igen. A legt√∂bb j√°r√≥kelŇĎ √©szre sem veszi, hogy a k√©t sr√°c k√©zen fogva s√©t√°l, ha m√©gis, nem reag√°lnak. De sokan megb√°mulj√°k ŇĎket, illetve felki√°ltanak, n√©zd m√°r, j√∂n k√©t buzi, vagy mi van, buzik, vagy valami hasonl√≥t. Egyel durv√°bb verzi√≥, amikor valaki szimpl√°n k√°romkodik, illetve amikor a c√≠mben is szereplŇĎ mondatot ki√°ltj√°k oda nekik. Nem cs√ļnya, viszont szint√©n borzaszt√≥an rosszul eshet, amikor valaki fels√≥hajt, hogy mi a fene t√∂rt√©nik Oroszorsz√°ggal.

Ez is el√©g, de a dolgok fokoz√≥dnak. Egyszer csak egy j√°r√≥kelŇĎ izomb√≥l belemegy az egyik sr√°c v√°ll√°ba, √©s ut√°na kiab√°l, hogy m√©gis mi a baja, a vide√≥ v√©g√©n pedig kifejezetten a k√©t fi√ļ k√∂z√© √°ll be egy f√©rfi, l√∂ki ŇĎket sz√©t, √©s elkezd kem√©nykedni vel√ľk. Az nem der√ľl ki, hogy lesz-e vereked√©s, mert itt v√©get √©r a felv√©tel, de ez pont az a szitu√°ci√≥, ami sim√°n elfajulhat.

Advertisement

[A videó alatt be lehet kapcsolni az angol feliratokat is.]

via DailyDot