Hé, buzik, túl sok van belőletek manapság!

Mi történik, ha két férfi kézen fogva sétálgat Moszkvában?

Mostanában nagy divatja van a rejtett kamerás felvételeknek, amelyek bizonyos társadalmi jelenségekre, problémákra hívják fel a figyelmet. Tavaly az a videó kapott óriási visszhangot, amelyben egy New Yorkban járkáló nőnek szólnak be rengeteget – erről mi is írtunk –, majd készültek hasonló videók, paródiák, sőt az indexesek – köztük az excinkes Klág Dávid – már ezt a meleges verziót is kipróbálták Budapesten.

Advertisement

Őket akkor nem érte semmilyen drámai élmény, a ChebuRussiaTV videósait – ők nem nagyon foglalkoznak a politikával, inkább vicces, kandikamerás csínyvideókat csinálnak –viszont igen. A legtöbb járókelő észre sem veszi, hogy a két srác kézen fogva sétál, ha mégis, nem reagálnak. De sokan megbámulják őket, illetve felkiáltanak, nézd már, jön két buzi, vagy mi van, buzik, vagy valami hasonlót. Egyel durvább verzió, amikor valaki szimplán káromkodik, illetve amikor a címben is szereplő mondatot kiáltják oda nekik. Nem csúnya, viszont szintén borzasztóan rosszul eshet, amikor valaki felsóhajt, hogy mi a fene történik Oroszországgal.

Advertisement

Ez is elég, de a dolgok fokozódnak. Egyszer csak egy járókelő izomból belemegy az egyik srác vállába, és utána kiabál, hogy mégis mi a baja, a videó végén pedig kifejezetten a két fiú közé áll be egy férfi, löki őket szét, és elkezd keménykedni velük. Az nem derül ki, hogy lesz-e verekedés, mert itt véget ér a felvétel, de ez pont az a szituáció, ami simán elfajulhat.

[A videó alatt be lehet kapcsolni az angol feliratokat is.]

via DailyDot

Share This Story

Get our newsletter