A ritka ellenszenves énekes most bevallotta, hogy a Blurred Lines valójában kizárólag Pharrell Williams szerzeménye.

Thicke-et egy pl√°giumperben hallgatt√°k meg, melyet Marvin Gaye √∂r√∂k√∂sei ind√≠tottak, akik szerint a Blurred Line Gaye '77-es sl√°gere, a Got to Give It Up ny√ļl√°sa. Mivel most esk√ľ alatt kellett nyilatkoznia a b√≠r√≥s√°g elŇĎtt, bevallotta, hogy tavaly r√©szegen √©s bedrogozva mondta azt √ļjs√°g√≠r√≥knak, hogy ŇĎ is a t√°rsszerzŇĎje a sl√°gernek.

A Hollywood Reporter √°ltal megszerzett dokumentumok szerint Thicke azt mondta, a sz√°m n√©lk√ľle is elk√©sz√ľlhetett volna, √©s neki semmi szerepe nem volt a dalszerz√©sben. Kor√°bban viszont √ļjs√°goknak azt nyilatkozta, ketten √≠rt√°k a sz√°mot Pharrell-lel.

"Hat lemez ut√°n, melyeket mind √©n √≠rtam √©s a producer√ľk is √©n voltam, a karrierem legnagyobb sl√°ger√©t valaki m√°s √≠rta, √ļgyhogy f√©lt√©keny voltam, √©s szerettem volna magamnak is valamit a sikerbŇĎl" - mondta a b√≠r√≥s√°gnak az √©nekes, aki h√ļsz sz√°zal√©kot kap a dal ut√°n j√°r√≥ jogd√≠jakb√≥l, de ez teljes eg√©sz√©ben Pharrell j√≥indulat√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎ.

Advertisement

Mi t√∂bb, az is kider√ľlt, hogy eg√©szen id√©n febru√°rig Thicke minden napj√°t Vicodinnal ind√≠totta, azt√°n vodk√°t ivott r√° - ennyire nehezen tudta feldolgozni, hogy a feles√©ge elhagyta.

Pharrellt ugyancsak meghallgatta a b√≠r√≥s√°g, √©s ŇĎ elmondta, hogy egy√°ltal√°n nem ritka az iparban, hogy egyesek nagyobb szerepet hazudnak maguknak a val√≥s√°gosn√°l. A perben egy√©bk√©nt j√∂vŇĎ febru√°rban lesz az elsŇĎ nyilv√°nos t√°rgyal√°s.

Amekkora sl√°ger volt tavaly a Blurred Lines, annyira nincs j√≥ √©ve az id√©n Robin Thicke-nek: a ny√°ron teljes PR-katasztr√≥fa volt, amikor a Twitteren a rajong√≥k k√©rd√©seket tehettek fel neki, m√≠g az √ļj lemez√©vel nemcsak a feles√©g√©t nem siker√ľlt visszacsalogatnia, de buk√°s is volt. Ausztr√°li√°ban p√©ld√°ul √∂sszesen √∂tven p√©ld√°nyt adtak el belŇĎle.

Advertisement