A brit rendŇĎrs√©g egy nyolcvanas √©vekbeli √ľgyben nyomozva jelent meg ma a zen√©sz d√©l-angliai h√°z√°ban. Letart√≥ztat√°s nem t√∂rt√©nt, Sir Cliff egy√©bk√©nt is Portug√°li√°ban van.

A Berkshire megyei Sunningdale-ben l√©vŇĎ birtokr√≥l a rendŇĎr√∂k lefoglaltak p√°r t√°rgyat, a nyomoz√°sr√≥l pedig csak annyit √°rultak el, hogy egy tizenhat √©v alatti fi√ļ terh√©re elk√∂vetett szexu√°lis bŇĪncselekm√©nyben nyomoznak m√©g a nyolcvanas √©vekbŇĎl.

A 73 √©ves Cliff Richard m√°r r√©g√≥ta nem lakik √©letvitelszerŇĪen Angli√°ban, de ezt a h√°z√°t az√©rt megtartotta, √©s jelenleg egy m√°sik h√°z√°ban tart√≥zkodik a portug√°liai Algarv√©ban, √°m egyelŇĎre nem reag√°lt a t√∂rt√©ntekre.

Sir Cliff az √∂tvenes-hatvanas √©vekben a rock and roll elsŇĎ nagy brit szt√°rja volt, √°m egy idŇĎ ut√°n fŇĎleg a k√∂z√©pkor√ļ √©s m√©g idŇĎsebb brit asszonyok kedvence lett, √©s m√©lyen vall√°sosk√©nt pont a sex & drugs & rock & roll kult√ļra antit√©zisek√©nt hat√°rozta meg mag√°t. Igaz, az kicsit meglepte a k√∂zv√©lem√©nyt, amikor kider√ľlt, hogy egy katolikus pappal lakik egy√ľtt 2001 √≥ta, aki amolyan int√©zŇĎk√©nt seg√≠ti a lovagg√° √ľt√∂tt √©nekes √©let√©t.

Fotó: AP Photo/Markus Schreiber

(via Daily Mail)