Neoluxozott sal√°t√°st√°lak, filctollal telerajzolt forg√≥ kuk√°k, gumilabd√°k √©s kartonpap√≠r-darabok. A Csillagok H√°bor√ļj√°nak legeslegjobb mut√°ci√≥j√°t k√©sz√≠tett√©k el a Homemade Movies alkot√≥i.

Az elsŇĎ nagy dob√°suk m√©g tavasszal volt, amikor h√°zilag k√©sz√≠tett jelmezekkel √©s d√≠szletekkel √ļjraforgatt√°k egy telefonnal a Vasember 3 trailer√©t, amit az√≥ta t√∂bb mint egy milli√≥an n√©ztek meg (itt a p√°rhuzamos film az eredetivel, ez meg a werkje).

Advertisement

Az√≥ta al√°bbhagyott a lelkesed√©s az alkot√≥k k√∂r√ľl, pedig hetente jelentkeznek √ļjabb √©s √ļjabb alkot√°saikkal a YouTube-on. A h√©ten egy √∂r√∂k klasszikusnak, a Star Wars egyik legn√©pszerŇĪbb (b√°r szerintetek nem a legn√©pszerŇĪbb) darabj√°nak egyik legh√≠resebb jelenet√©t forgatt√°k √ļjra. Ez pedig az √öj rem√©ny (le√°nykori nev√©n a Csillagok h√°bor√ļja) √©s a Hal√°lcsillag felrobbant√°sa.

A legpompásabb itt is a werkfilm. Nagy kedvencem a forgó kukákra rajzolt háttér:

Ez pedig maga az alkot√°s, amit az√©rt √©rdemes megn√©zni fŇĎleg, mert az √∂sszehasonl√≠t√°sban nem hallatszik, ami itt igen: minden zen√©t √©s hangeffektet sz√°jjal produk√°ltak.


Cink a Facebookon: fb.com/cinkhungary, Zubreczki D√°vid a Twitteren: @boogiepapa