V√°ratlanul szenved√©lyes haz√°tlanoz√°sban t√∂rt ki a Facebookon minden felhaszn√°l√≥ k√∂z√ľl √©ppen az egyetlen londoni magyar √©tterem. A sz√∂veg√∂sszef√ľgg√©s alapj√°n haz√°tlanok = zsid√≥k, mert √ļgy tŇĪnik, hogy az Ismeretlen Vend√©gl√°t√≥s Vona G√°borral egy√ľtt azon borult ki, hogy Ilan Mor izraeli nagyk√∂vet is Szaniszl√≥ Ferenc kit√ľnt√©s√©nek visszavon√°s√°t k√∂vetelte.

Ezt az √©rtelmez√©st az egyik k√©sŇĎbbi hozz√°sz√≥l√°sa is erŇĎs√≠ti: "Itt NEM Szaniszl√≥ szakmais√°ga, vagy politikai hovatartoz√°sa a k√©rd√©s, hanem hogy idegen hatalom nyom√°st gyakorolhat (sikerrel!) egy magyar miniszterre! Sz√°nalmas."

A kommentekbŇĎl azt√°n kider√ľl, hogy a haz√°tlanut√°l√≥ vend√©gl√°t√≥s nem emigr√°nsk√©nt, hanem k√ľlf√∂ld√∂n terjeszkedŇĎ magyar multik√©nt haz√°tlanozik, hiszen elmes√©li, hogy Pesten √©l, itt vend√©gl√°t√≥s, csak van √©tterme Londonban is. M√°t√©, szerkesztŇĎs√©g√ľnk hivatalos exemigr√°nsa szerint a Golders Green Road k√∂rny√©ke, ahol az √©tterem tal√°lhat√≥, egy√©bk√©nt London ortodox zsid√≥ negyede.