This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hátborzongatóan rákosista cég a CBA

Illustration for article titled Hátborzongatóan rákosista cég a CBA

Ha igaz a Népszava által megszerzett levél, akkor a CBA-ban Orbán Viktor=Rákosi Mátyás. A boltlánc tulajdonosai a Tanu forgatókönyvéből ellopott körlevéllel toborozták az alkalmazottaikat a Békementre. Milyenek lehetnek itt a prolik, ha a milliárdosok sztálinista seggnyalók?

Advertisement

Körlevélben próbálta arra kényszeríteni alkalmazottait a Fideszt az előző választáson pletykák szerint durva összeggel támogató CBA két tulajdonosa, Baldauf László és Lázár Vilmos, hogy október 23-án menjenek el a Békementre. A "magánjellegű" levél szófordulatai Észak-Koreát, a pár évvel ezelőtti Vietnamot, illetve az ötvenes évek kommunista terror alatt élő Magyarországát idézik. Itt van pár idézet:

- [október 23-a] jó alkalmat teremt arra is, hogy nemzeti kormányunk iránt érzett szimpátiánkat is kifejezzük.

- fontos a megerősítés, az összetartozás, hiszen csak összefogva tudunk gátat szabni és kategorikusan elutasítani a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedéseit, akik lépten-nyomon elárulják hazánkat, külföldi multiérdekeket szolgálnak ki, mindezt úgy, hogy a magyar emberek boldogulását, fejlődését is beáldozzák.

- Akik a hazánk további megerősödését, a kiegyensúlyozott és szisztematikus fejlődését tartják fontosnak, mindazoktól kérjük, hogy jöjjenek el és együtt vegyünk részt a Békemeneten, majd hallgassuk meg Miniszterelnökünk ünnepi beszédét.

- Fontos, hogy mi mindnyájan, a nemzeti érzelmű igazi hazafiak támogassuk a legnagyobb formátumú magyar politikusunkat, nemzetünk miniszterelnökét, Orbán Viktort.

Advertisement

Az elképesztő levelet a Népszava szerint a boltvezetők kapták, azzal, hogy "az áruházi személyzet valamennyi tagját legyenek kedvesek informálni a levélről és a benne szereplő fontos tartalomról." Nagyon remélem, hogy a közeljövőben kiderül, a CBA-láncon belül van-e saját Recsk és Andrássy út 60. a Nagy Vezért nem kedvelő munktársak átnevelésére.

Én ezt még mindig nehezen akarom elhinni, ha CBA-s boltvezető vagy és kaptál ilyen levelet, fotózd le és küldd el, mert ennek meg kell lennie a gyűjteményünkben.

Advertisement

[kép: jozanparaszt.info]

Share This Story

Get our newsletter