A nimfom√°ni√°s plak√°tjaihoz hasonl√≥an ŇĎk is √ļgy csin√°lnak, mintha √©ppen ŇĎr√ľletes orgazmusban lenne r√©sz√ľk. Ha valaki k√≠v√°ncsi arra, hogyan n√©z ki az MR2 reggeli mŇĪsor√°b√≥l Kov√°cs Gell√©rt, ahogy √©ppen ejakul√°l/hanyatt v√°g√≥dik, az kattintson mindenk√©ppen!

Mi is kiraktuk A nimfom√°ni√°s √©lvezkedŇĎs plak√°tjait, tudj√°tok, ezek azok, amiken Uma Thurmanen kicsap√≥dik az izzadts√°g, Udo Kiernek meg fennakadnak a szemei a gy√∂ny√∂rtŇĎl. Ezt az eg√©sz √∂tletet tavaly decemberben lekoppintott√°k a d√°n filmkritikusok, m√©gpedig az√©rt, hogy egy febru√°ri filmfesztiv√°ljukat rekl√°mozz√°k. Azt√°n id√©n janu√°rban j√∂ttek a lengyel filmkritikusok, akiket v√©g√ľlis megvett A nimfom√°ni√°s lengyel forgalmaz√≥ja √©s felk√©rte ŇĎket is egy pont ugyanolyan plak√°tsorozatra.

Ma pedig meg√©rkeztek a magyarok, √©s ha j√≥l √©rtem, az a plak√°t √ľzenete, hogy a filmkritikus is ember, meg hogy a filmkritikus is √©lvezi a filmeket, meg hogy l√©tezik m√©g olyan, hogy Magyar √öjs√°g√≠r√≥k Orsz√°gos Sz√∂vets√©ge, sŇĎt van olyan is, hogy annak a Film-, √©s T√©v√©kritikusi Szakoszt√°lya, mert annak a honlapj√°r√≥l lehet let√∂lteni a teljes plak√°tot:

Advertisement

Itt a hivatalos sajtóközlemény is:

MI IS √ČLVEZZ√úK A FILMEKET!

D√°n √©s lengyel koll√©g√°ik p√©ld√°ja nyom√°n a magyar filmkritikusok is √∂ssze√°lltak egy ŇĎr√ľlt fot√≥z√°s erej√©ig.

Nem az egy√©rtelmŇĪ inspir√°ci√≥k√©nt szolg√°l√≥ film mellett akarunk kamp√°nyolni, csak megmutatni, hogy a filmkritika √©s a kritikusok √©rt√©k√≠t√©lete mindenek elŇĎtt a mŇĪ√©lvezetbŇĎl sz√°rmazik. Szeretj√ľk egym√°st √©s a munk√°nkat, de legfŇĎk√©ppen: √©lvezz√ľk a filmeket!

Advertisement

A fotókat Valuska Gábor készítette, Frank Rizzo utómunkázott, a smink pedig Gál Barbara munkája.

Az√©rt fogalmazok ilyen b√©n√°n, mert elvileg √©n is benne voltam ebben a diliben m√©g a tervez√©s f√°zis√°ban, azt√°n amikor kider√ľlt, hogy a dilin k√≠v√ľl kell √ľzenetnek lennie, plusz az eg√©sz egy av√≠tt sz√∂vets√©get hivatott rekl√°mozni, r√°ad√°sul senki sem kereste meg N√°vai Anik√≥t, akkor √©n kisz√°lltam.

Advertisement

Ja √©s itt h√≠vn√°m fel a figyelmet, hogy a k√©pkommentel√©s m√©g egy mindig √©lŇĎ f√≠cs√∂r a Kinj√°n, sz√≥val ne fogj√°tok vissza magatokat!

(megjegyz√©s: elŇĎsz√∂r a posztban egy r√©gebbi sajt√≥k√∂zlem√©ny volt, most m√°r jav√≠tottam √©s a helyes van)