GYALOG √ČS TRICIKLIVEL IS K√ČSZ√ćT K√ČPEKET A GOOGLE BRGHUABUABRGH!!!!!

√Āprilist √≥ta n√©zegethett√ľnk Google-√∂n f√©nyk√©peket Budapest utc√°ir√≥l, ami amellett, hogy egy fantasztikus dolog, n√©ha m√©g hasznos is. Ma kider√ľlt, hogy olyan helyeket is le akarnak fot√≥zni, ahov√° aut√≥val nem lehet bejutni.

A Halászbástya tövénél zajló sajtótájékoztatón beszélt két öltöny, majd bazári majom sétáltatásba kezdtek.

EgyfelŇĎl nagy √ļjs√°g, hogy a Google napos k√©peket fog k√©sz√≠teni, hogy az orsz√°g napos oldal√°t mutass√°k. K√∂sz√∂nj√ľk! M√°sfelŇĎl virtu√°lisan bej√°rhat√≥ lesz a Budai V√°r, Holl√≥kŇĎ, a Tihanyi-f√©lsziget √©s egy rakat n√©pszerŇĪ pesti turista√ļtvonal (Pompejibe vagy a Grand Canyonhoz m√°r most is eln√©zhet√ľnk).

Advertisement

Mindezt olyan embereknek k√∂sz√∂nhetj√ľk, mint a k√©pen l√°that√≥ GergŇĎ, aki nem kevesebb mint 15 objekt√≠vet √©s 18 kil√≥ szupertechnol√≥gi√°t cipelve k√©nyeztette a fot√≥sokat.

Advertisement

A szerkezet egy√°ltal√°n nem feltŇĪn√©smentes, sŇĎt m√°r-m√°r r√∂hejes. GergŇĎnek figyelnie kell majd, hogy ne verje agyon egy csapat sz√≥rakozott hatodikos.

Az operatŇĎr√∂knek meg figyelni√ľk kell, hogy ne kamer√°zz√°k az utcazen√©szeket, akik nem v√©letlen√ľl az utc√°n zen√©lnek √©s nem a t√©v√©ben. Ňźk ezt az utat v√°lasztott√°k, ker√ľlik a nyilv√°noss√°got, de sz√≠vesen perelnek. Feljelentelek, majd megmutatom! - ki√°ltott fel egy git√°ros, ezzel al√°t√°masztva bekezd√©sem igazs√°gtartalm√°t.

GergŇĎ kitart√≥an p√≥zolt, majd a tricikli fel√© tartott.

Advertisement

Igen, triciklivel is fotóznak majd. Remek lesz. Itt egy képecske a mozgó dolgok szerelmeseinek: