Hatalmas infóm van azoknak, akik szeretnének kirándulni, de sajnos utálnak kirándulni

GYALOG ÉS TRICIKLIVEL IS KÉSZÍT KÉPEKET A GOOGLE BRGHUABUABRGH!!!!!

Áprilist óta nézegethettünk Google-ön fényképeket Budapest utcáiról, ami amellett, hogy egy fantasztikus dolog, néha még hasznos is. Ma kiderült, hogy olyan helyeket is le akarnak fotózni, ahová autóval nem lehet bejutni.

A Halászbástya tövénél zajló sajtótájékoztatón beszélt két öltöny, majd bazári majom sétáltatásba kezdtek.

Advertisement

Egyfelől nagy újság, hogy a Google napos képeket fog készíteni, hogy az ország napos oldalát mutassák. Köszönjük! Másfelől virtuálisan bejárható lesz a Budai Vár, Hollókő, a Tihanyi-félsziget és egy rakat népszerű pesti turistaútvonal (Pompejibe vagy a Grand Canyonhoz már most is elnézhetünk).

Mindezt olyan embereknek köszönhetjük, mint a képen látható Gergő, aki nem kevesebb mint 15 objektívet és 18 kiló szupertechnológiát cipelve kényeztette a fotósokat.

Advertisement

A szerkezet egyáltalán nem feltűnésmentes, sőt már-már röhejes. Gergőnek figyelnie kell majd, hogy ne verje agyon egy csapat szórakozott hatodikos.

Advertisement

Az operatőröknek meg figyelniük kell, hogy ne kamerázzák az utcazenészeket, akik nem véletlenül az utcán zenélnek és nem a tévében. Ők ezt az utat választották, kerülik a nyilvánosságot, de szívesen perelnek. Feljelentelek, majd megmutatom! - kiáltott fel egy gitáros, ezzel alátámasztva bekezdésem igazságtartalmát.

Gergő kitartóan pózolt, majd a tricikli felé tartott.

Advertisement

Igen, triciklivel is fotóznak majd. Remek lesz. Itt egy képecske a mozgó dolgok szerelmeseinek:

Share This Story