Érd térségében. Hét kilométeres a dugó. Nyugi, nem arról van szó, hogy az emberek még utoljára szeretnének ingyen nullázni egy nagyot, sőt arról sincs szó, hogy útlezárásos lázadások kezdődtek volna a fizetősítés miatt. Hanem burkolatot javítanak. Ne menjetek arra!

A dugó az M1 felé vezető oldalon alakult ki, pedig a sávlezárást előre bejelentették, mondta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője.

Pécsi Norbert Sándor már csütörtök este közölte, hogy kiterjedt burkolathiba javítása kezdődik péntek reggel az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópontnál, és emiatt egész nap torlódások lehetnek. Kb. tizenöt négyzetméteren cserélik ki a burkolatot több rétegben, egészen a hídszigetelésig. A javítások idejére két sávot lezárnak, ezért péntek reggel fél héttől délután hat óráig kisebb-nagyobb dugókra kell számítani Érd közelében.

Csakhogy Pécsi Nobert Sándor vagy elszámolta magát, vagy a magyarok nem hallgattak rá, ugyanis 8 óra után 7 kilométeres lett a kocsisor a 6-os főúti csomópont és a soroksári Duna-híd között. Terelő út nincs, aki erre indulna, ne erre induljon!

Én szóltam, talán még nem késő.