Hiszen ha valaki seg√≠thet inform√°ci√≥t szerezni egy terrorist√°r√≥l, az az √Ėlve vagy halva fŇĎszereplŇĎje.

Seagal a republik√°nus Dan Rohrabacherrel √©s deleg√°ci√≥j√°val √©rkezett Moszkv√°ba, hogy feltehetŇĎleg min√©l t√∂bbet megtudjon Dzsohar CarnajevrŇĎl, a m√°jusi bostoni mer√©nylet egyik v√©grehajt√≥j√°r√≥l. Rohrabacher szerint a mostan√°ban kifejezetten megtestesedett sz√≠n√©sznek volt egyed√ľl k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy le tudtak √ľlni Dmitrij Rogozin minisztereln√∂khelyettessel.

Advertisement

A republik√°nus k√©pviselŇĎ elmondta az ABC Newsnak, hogy Seagal j√≥bar√°tja m√°r √©vek √≥ta, gyakran besz√©lgetnek "a radik√°lis iszl√°m terrorizmus megakad√°lyoz√°s√°r√≥l", gondolom olyan lazas√°ggal, ahogy haverok szoktak s√∂r√∂z√©s k√∂zben csajokat pontozni. Seagal azt is elint√©zte, hogy le√ľljenek Ramzan Kadirov csecsen eln√∂kkel is, de v√©g√ľl a deleg√°ci√≥nak nem volt ideje Csecsenf√∂ldre l√°togatni. √Čs hogy mi k√∂ze van Kadirovnak a bostoni mer√©nylethez? Ňź volt az az ember, aki Instagramon adott ki k√∂zlem√©nyt, amikor kider√ľlt, hogy a terrorist√°k csecsenek.

Advertisement

Az ABC News m√©g hozz√°teszi az elej√©n, hogy hab√°r ennyi mindent siker√ľlt lezs√≠rozni a k√ľld√∂tts√©gnek, nem siker√ľlt semmi √ļjat megtudni CarnajevrŇĎl.

Fotó: AP Photo/Alexander Zemlianichenko