This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hát persze, hogy nem lesz Manu Chao-koncert a Gólyában

Illustration for article titled Hát persze, hogy nem lesz Manu Chao-koncert a Gólyában

A szervezők mindenkitől elnézést kérnek az áprilisi tréfáért, akik beleélték magukat a koncertbe.

Advertisement

Hogy az elkövetők pontosan mit is akartak elérni ezzel a tréfával, azt nem tudom, mindenesetre egy nappal azután, hogy elterjedt az ingyenes Manu Chao-koncert híre a Facebookon, és négyezernél is többen jelezték, hogy részt vennének az eseményen, a szervezők beismerték, hogy kamu a koncert:

Ezt az eseményt áprilisi tréfának szántuk, ami 24 óra alatt olyan hullámokat vert, hogy szeretnénk egyértelművé tenni: nem tudunk arról, hogy Manu Chao koncertet ad szerdán a Gólyában. Van abban némi túlbuzgóság, hogy a tréfából médiahekk lett, és elfogadjuk azt a véleményt, hogy vannak dolgok, amikkel csak finoman lehet viccelődni. Nagyon úgy tűnik, hogy ilyen dolog az ingyenes Manu Chao koncert is, megígérjük, hogy többé ilyen nem fordul elő.

Advertisement

Ezt írják többek között a szervezők, de a reakciókból ítélve nem mindenki értékelte a viccet annyira. Mondjuk azt se értem, mi lett volna az eredeti terv, ha nem kell napokkal korábban lelőni a poént, de hát mindegy is, jót nevetett mindenki, már csak az a kérdés, mit nyer a Gólya ezen az egészen?

Share This Story

Get our newsletter