Illustration for article titled Hát persze, hogy Magyarország az üvegbetét-maffia központja!

Az Abendzeitung München szerint Magyarországon százezrével gyártanak hamis címkézésű PET-palackokat, hogy azokat aztán darabonként 25 eurócentért beváltsák őket Németországban. Tiszta haszon!

Advertisement

Tudom, hogy mennyire furmányos nép a magyar, mert elvileg én is az vagyok, úgyhogy meg sem lepődök azon, hogy német értesülések szerint nálunk működik egy illegális palackgyár, ami csak arra szakosodott, hogy Németországban beváltsák a termékeiket, amivel aztán őrült profitot termelhessenek. Mi lesz a következő? Azt hittem, hogy ide majd tudok hasonlóan vicces példákat írni, de azt hiszem semmi sem viccesebb annál, hogy Magyarországon működik egy illegális palackgyár, ami csak arra szakosodott, hogy Németországban beváltsák a termékeiket.

Abendzeitung München szerint a palackok sosem kerülnek forgalomba, hanem egyből viszik őket, nagyon remélem hogy platós kocsikkal Németországba, ahol az első szupermarketnél beváltják őket.

Advertisement

A turpisság akkor derült ki, amikor az egyik Tengelmann-szupermarketben észrevették az ott dolgozók, hogy az automaták tele vannak kamucímkés palackokkal.

[Origo]

Kép: Flickr / FaceMePLS

Share This Story

Get our newsletter