Enn√©l erŇĎsebb j√≥ reggelt nem is tudok k√≠v√°nni. Berki Kriszti√°n, a Cink kedvenc izomkolosszusa nemr√©g felt√∂lt√∂tte a homlok√°t √©s kivasaltatta a kir√°lyi √©kszereit.

A Bors azt √≠rja, hogy Berki egy amerikai test√©p√≠tŇĎverseny miatt kereste meg az orvos√°t, de ha m√°r ott volt, besz√©lgettek a homlokfelt√∂lt√©srŇĎl √©s a herevasaltat√°sr√≥l. Ez egy√©bk√©nt nagyon gyakori jelens√©g, amikor p√©ld√°ul elmegyek fog√°szhoz, akkor mindig sz√≥ba ker√ľl az Albert herceg (NSFW link!). Ez egy√©bk√©nt nem igaz, a fog√°szom egy nagyon kedves b√°csi, fogakr√≥l szoktam besz√©lgetni vele.

Berki viszont √≠gy ki√°ltott fel, amikor megtudta, orvos√°nak van olyan k√©sz√ľl√©ke, amivel lehet zacsit sim√≠tani:

Csin√°ljuk, √©n akarok lenni az elsŇĎ akkor az orsz√°gban, akinek kivasalt√°k a her√©j√©t!

√Čs √≠gy lett, b√°r am√≠g nincsen Nemzeti Heresim√≠tott Adatb√°zis, addig nem vagyon 100% biztos a kijelent√©s hiteless√©g√©ben.

Advertisement

Berki orvosa ezt mondta az eljárásról:

Ez a k√©sz√ľl√©k az ultrahangos √©s r√°di√≥frekvenci√°s hat√°st egy√ľtt tudja. Gyakorlatilag a bŇĎr alatti izomrostokat zsugor√≠tja √ļgy, hogy az apr√≥ sejteket, zs√≠rsejteket sz√©trobbantja. BŇĎrfeszes√≠t√©sre, nyirokpang√°sra is j√≥, a goly√≥kban viszont nem okoz k√°rt. Viszont rendszeresen kell alkalmazni a kezel√©st.

H√ļ, h√°t m√°r √≠gy r√∂gt√∂n m√°s, m√©gsem forr√≥ vassal kellett kilap√≠tani a Berki-goly√≥kat, lehet, hogy azt kellett volna √≠rnom a c√≠mben, hogy Berki kriszti√°n sz√©trobbantotta a her√©it.

Advertisement

Fotó és forrás: Bors