Hát persze, hogy Berki Krisztián kivasaltatta a heréit

Illustration for article titled Hát persze, hogy Berki Krisztián kivasaltatta a heréit

Ennél erősebb jó reggelt nem is tudok kívánni. Berki Krisztián, a Cink kedvenc izomkolosszusa nemrég feltöltötte a homlokát és kivasaltatta a királyi ékszereit.

Advertisement

A Bors azt írja, hogy Berki egy amerikai testépítőverseny miatt kereste meg az orvosát, de ha már ott volt, beszélgettek a homlokfeltöltésről és a herevasaltatásról. Ez egyébként nagyon gyakori jelenség, amikor például elmegyek fogászhoz, akkor mindig szóba kerül az Albert herceg (NSFW link!). Ez egyébként nem igaz, a fogászom egy nagyon kedves bácsi, fogakról szoktam beszélgetni vele.

Berki viszont így kiáltott fel, amikor megtudta, orvosának van olyan készüléke, amivel lehet zacsit simítani:

Csináljuk, én akarok lenni az első akkor az országban, akinek kivasalták a heréjét!

Advertisement

És így lett, bár amíg nincsen Nemzeti Heresimított Adatbázis, addig nem vagyon 100% biztos a kijelentés hitelességében.

Berki orvosa ezt mondta az eljárásról:

Ez a készülék az ultrahangos és rádiófrekvenciás hatást együtt tudja. Gyakorlatilag a bőr alatti izomrostokat zsugorítja úgy, hogy az apró sejteket, zsírsejteket szétrobbantja. Bőrfeszesítésre, nyirokpangásra is jó, a golyókban viszont nem okoz kárt. Viszont rendszeresen kell alkalmazni a kezelést.

Advertisement

Hú, hát már így rögtön más, mégsem forró vassal kellett kilapítani a Berki-golyókat, lehet, hogy azt kellett volna írnom a címben, hogy Berki krisztián szétrobbantotta a heréit.

Fotó és forrás: Bors

Share This Story

Get our newsletter