This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hat perc őrület: Puzsér Róbert sírva-őrjöngve gyalázza Hajdú Pétert

A bíróságon készült videót maga Puzsér rakta ki ma hivatalos Youtube-csatornájára. A nála is híresebb médiaszemélyiség által beperelt médiaszemélyiség az utolsó szó jogán beszélt, a végén elcsukló hangon. Azt magyarázta éppen, hogy Hajdú miért és hogyan szarkupac.

Mindeközben Hajdú Péter egyébként ott ült mellette.

Nem sokat foglalkoztunk ezzel az üggyel, úghogy gyorsan mondom a lényeget: a Puzsér–Hajdú háború kiváltó oka, hogy előbbi elég markáns kritikával illette utóbbit először talán három évvel ezelőtt – azóta többször csinált még hasonlót –, amiért utóbbi aztán perre ment. (Itt van egy egész jó korábbi összefoglaló a kezdetekről.) Több sztori is van, az egyikben húsvét előtti pénteken született ítélet, de nem felmentő vagy ilyesmi: Puzsért egy év próbára bocsátották.

Advertisement

A mellékelt videó tehát ezen az utóbbi eseményen készült, és komolyan mondom, hogy csak erős idegzetű olvasóinknak bírom ajánlani. Én az ilyennel már úgy vagyok, hogy se sírni, se nevetni, se szörnyülködni nem tudok rajta, csak állni előtte értetlenül.

Share This Story

Get our newsletter