A j√°r√≥kelŇĎk b√°rmilyen k√©rd√©s√©re v√°laszolt a sl√°gfertignek bizonyult kir√°ly. Vagy a lova, ha ŇĎt k√©rdezt√©k. Az akci√≥val a v√°ros multikulturalizmus√°t akarta j√°t√©kosan megmutatni az Igen, tess√©k! nevŇĪ szervezet.

Az Igen tess√©k! alapvetŇĎen arra alakult, hogy a boltosokat a soknemzetis√©gŇĪ Erd√©lyben a v√°s√°rl√≥ik anyanyelvi kiszolg√°l√°s√°ra biztassa. B√°rmilyen nemzetis√©gŇĪt, b√°r a fŇĎ c√©lcsoportot nyilv√°n a magyarok jelentik, hiszen az eg√©szet magyarok tal√°lt√°k ki. Itt az fb-oldaluk, itt pedig a bemutatkoz√≥ kisk√°t√©juk. Ebben √≠gy fogalmaznak

Azt szorgalmazzuk, hogy az elad√≥k √©s a szolg√°ltat√≥k ismerj√©k fel: ha a v√°s√°rl√≥k anyanyelv√©n pr√≥b√°lnak tev√©kenykedni ‚Äď illetve figyelembe veszik az elt√©rŇĎ kult√ļr√°j√ļ vid√©kek elt√©rŇĎ ig√©nyeit, ‚Äď akkor bev√©telben is kifejezhetŇĎ sikerekre sz√°m√≠thatnak. Gazdas√°gi √©rvekkel √©s strat√©gi√°kkal b√≠ztatjuk t√∂bbnyelvŇĪs√©gre az elad√≥kat, a kultur√°lisan √©rz√©keny marketing h√≠vei vagyunk.

A kir√°ly √©s lova nev√©ben M√°rkus Barbarossa J√°nos √∂ltŇĎ, √≠r√≥, hangszerk√©sz√≠tŇĎ, r√©gis√©gkereskedŇĎ, irodalomszervezŇĎ v√°laszolgatott.