Patrick Swayze legjobb filmjét egy béndzsa rendező fogja újraforgatni.

A Hollywood Reporter információi szerint Rob Cohen, az első Halálos iramban, az xXx és a harmadik Múmia rendezője fog nekilátni annak, hogy a XXI. századra átdolgozza a VHS-korszak egyik legjobb pofozkodós filmjét, az Országúti diszkót. Az eredeti címmel Road House akkor készült, amikor Swayze karrierje éppen felszállóágban volt, a következő munkája a megasiker Ghost volt.

Ha valaki nem látta volna még az Országúti diszkót (nem szégyen, én is idén néztem meg először, amikor lázasan feküdtem otthon, a pofonok hatására vissza is ment hőemelkedésre), annak elmondom, hogy Swayze egy zen kidobóember egy isten háta mögötti lepattant kocsmában, aki próbál egy kis rendet vágni a helyi lakosok között, amíg szemet nem szúr a kisváros kiskirályának. Akit egyébként Ben Gazzara, a John Cassavettes-filmek egyik veteránja játszik.

Én nem vagyok a remake-ek nagy ellensége. Tudjátok például, hogy mi a remake? A máltai sólyom, a filmtörténet egyik alapvető klasszikusa. Viszont ilyen tipikus, korrajzszerű relikviák remake-jével nem tudok mit kezdeni, most próbálok kitalálni olyan feldolgozást, ami jobb lett az eredetinél. Egyelőre nem megy.

Itt az összes pofozkodás az Országúti diszkóból: