This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hát már semmi sem szent? Remake készül az Országúti diszkóból

Illustration for article titled Hát már semmi sem szent? Remake készül az Országúti diszkóból

Patrick Swayze legjobb filmjét egy béndzsa rendező fogja újraforgatni.

A Hollywood Reporter információi szerint Rob Cohen, az első Halálos iramban, az xXx és a harmadik Múmia rendezője fog nekilátni annak, hogy a XXI. századra átdolgozza a VHS-korszak egyik legjobb pofozkodós filmjét, az Országúti diszkót. Az eredeti címmel Road House akkor készült, amikor Swayze karrierje éppen felszállóágban volt, a következő munkája a megasiker Ghost volt.

Advertisement

Ha valaki nem látta volna még az Országúti diszkót (nem szégyen, én is idén néztem meg először, amikor lázasan feküdtem otthon, a pofonok hatására vissza is ment hőemelkedésre), annak elmondom, hogy Swayze egy zen kidobóember egy isten háta mögötti lepattant kocsmában, aki próbál egy kis rendet vágni a helyi lakosok között, amíg szemet nem szúr a kisváros kiskirályának. Akit egyébként Ben Gazzara, a John Cassavettes-filmek egyik veteránja játszik.

Én nem vagyok a remake-ek nagy ellensége. Tudjátok például, hogy mi a remake? A máltai sólyom, a filmtörténet egyik alapvető klasszikusa. Viszont ilyen tipikus, korrajzszerű relikviák remake-jével nem tudok mit kezdeni, most próbálok kitalálni olyan feldolgozást, ami jobb lett az eredetinél. Egyelőre nem megy.

Advertisement

Itt az összes pofozkodás az Országúti diszkóból:

Share This Story

Get our newsletter