This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hát már semmi sem szent? Remake készül a Csupasz pisztolyból

Illustration for article titled Hát már semmi sem szent? Remake készül a Csupasz pisztolyból

Főszerepben a Másnaposok egyik főszereplőjével. Egy emberként zokogunk, sírunk, dühöngünk. Hol maradnak az örök értékek?

Advertisement

Azt írja a Variety, hogy a Paramount újraforgatja a Csupasz pisztolyt, a forgatókönyvet azok fogják írni, akik az Éjszaka a múzeumbant, Frank Drebint pedig az az Ed Helms fogja játszani, akinek kihúzták a fogát a Másnaposokban, rátetováltak az arcára a Másnaposok folytatásában és főnökké léptettek elő az amerikai Office-sorozatban. Azt nem tudom, mit műveltek vele a harmadik Másnaposokban, mert azt már nem voltam hajlandó megnézni. Rendezőről még nincsen szó, ne is legyen, itt álljon meg az egész, legyen egy ilyen tréfás bejelentés, röhögtünk egy jót, aztán felejtsük el gyorsan az egészet.

A Csupasz pisztolyból összesen három készült, az egésznek az alapja az 1982-es Nagyon különleges ügyosztály című sorozat volt, abban is Leslie Nielsen játszotta Drebint és nagyjából ugyanannyira volt vicces, mint a filmek.

Advertisement

És akkor most mindenki egyszerre:

Meg kell ölnöm Frank Drebint!

A Nagyon különleges ügyosztály első részét meg is tudjátok nézni:

Fotó: outnow.ch

Share This Story

Get our newsletter