Kider√ľlt, hogy Florida nyugd√≠jastelepei a szabados szex, a potencian√∂velŇĎk √©s a nemi betegs√©gek meleg√°gyai. Kev√©s az akt√≠v f√©rfi, a 68 √©ves el√≠t√©lt egy 49 √©ves kand√ļrral szexelt.

A legkev√©sb√© sem sz√°m√≠tott kir√≠v√≥nak a The Villages nevŇĪ, sz√°zezer lakos√ļ √≥ri√°si floridai lak√≥parkban, amit a 68 √©ves Peggy Klemm, 68 √©s a 49-es David Bobilya mŇĪvelt este f√©l tizenegykor egy t√©ren √°ll√≥ pavilon oldal√°nak dŇĎlve. Csak ŇĎket elkapt√°k, √©s most hat h√≥napoig √ľlhetnek. Klemm f√©rjn√©l van, √∂tven √©ve h√°zas, van 14 unok√°ja is, de nem Bobilya a f√©rje, hanem az a Frank Klemm, ami a t√°rgyal√°s elŇĎtt azt nyilatkozta r√≥la, hogy szuper asszony √©s kell kapnia m√©g egy es√©lyt.

A The Village-hez hasonl√≥ floridai telepek arr√≥l ismertek, hogy ezekben sokkal magasabb a nemi betegs√©gek ar√°nya egy √°tlagos telep√ľl√©shez k√©pest, √©s vir√°gzik a Viagra feketepiaca is. Egy lakos szerint minden nŇĎ √°lland√≥an csinos√≠tja mag√°t, √©s ha elfordulsz egy pillanatra, m√°r le is ny√ļlt√°k a f√©rjedet. A sz√©lsŇĎs√©ges nemi vet√©lked√©s oka, hogy sokkal t√∂bba nŇĎ, mint a f√©rfi.

JellemzŇĎ a Village hozz√°√°√°l√°s√°ra, hogy egy helyi b√°rban Klemm√©k tisztelet√©re azonnal √°rulni kezdtek egy Sex On The Square nevŇĪ kokt√©lt.

(via Huffington Post)