Kiderült, hogy Florida nyugdíjastelepei a szabados szex, a potencianövelők és a nemi betegségek melegágyai. Kevés az aktív férfi, a 68 éves elítélt egy 49 éves kandúrral szexelt.

A legkevésbé sem számított kirívónak a The Villages nevű, százezer lakosú óriási floridai lakóparkban, amit a 68 éves Peggy Klemm, 68 és a 49-es David Bobilya művelt este fél tizenegykor egy téren álló pavilon oldalának dőlve. Csak őket elkapták, és most hat hónapoig ülhetnek. Klemm férjnél van, ötven éve házas, van 14 unokája is, de nem Bobilya a férje, hanem az a Frank Klemm, ami a tárgyalás előtt azt nyilatkozta róla, hogy szuper asszony és kell kapnia még egy esélyt.

Advertisement

A The Village-hez hasonló floridai telepek arról ismertek, hogy ezekben sokkal magasabb a nemi betegségek aránya egy átlagos településhez képest, és virágzik a Viagra feketepiaca is. Egy lakos szerint minden nő állandóan csinosítja magát, és ha elfordulsz egy pillanatra, már le is nyúlták a férjedet. A szélsőséges nemi vetélkedés oka, hogy sokkal többa nő, mint a férfi.

Jellemző a Village hozzááálására, hogy egy helyi bárban Klemmék tiszteletére azonnal árulni kezdtek egy Sex On The Square nevű koktélt.

(via Huffington Post)

Share This Story

Get our newsletter