Viccel sokkol√≥ norm√°lis emberek vagy mor√°lis fogyat√©kosok csin√°lj√°k vajon a tan√≠tv√°nyait szexu√°lisan zaklat√≥ h√≠res t√©v√©s szerkesztŇĎt t√°mogat√≥ oldalt?

B√°r √©n nem akarom elfogadni, hogy l√©tezzen olyan g√∂r√©ny alak, aki Magyari P√©ter fantasztikus leleplezŇĎ cikke ut√°n k√©pes legyen le√≠rni azt, hogy

Pali! Mindannyian √ļgy gondoljuk, egyetlen egy hib√°t k√∂vett√©l el, tan√°rk√©nt nem engedhetted volna meg magadnak a megt√∂rt√©nteket.

Tan√°rk√©nt kellett volna annyira szigor√ļnak lenned magaddal szemben, a telev√≠zi√≥ban pedig csak fele annyira!

Kev√©s ember van, aki bevallja √∂nmag√°nak hib√°it, √©s azt fel is v√°llalja, mi melletted lesz√ľnk v√©gig!

√Ėsszefog√°s Sipos P√°l√©rt csapatja

Ez a csapatja az√©rt el√©gg√© kamugyan√ļs a v√©g√©n. Nemk√ľl√∂nben a k√∂vetkezŇĎ r√©sz az id√©zett bejegyz√©sbŇĎl:

Azt√°n m√°snap √ļjra le√ľltem a nyamvadt g√©p el√© √©s csak olvastam, azt√°n m√°r olvastunk, √©s egyre t√∂bben velem tartottak, m√©g valaki olyan is akirŇĎl nem is gondoltuk, hogy l√°thatja mivel foglalkozunk mi, a felnŇĎttek √©ppen. A koll√©g√°m 13 √©ves kis l√°nya is idŇĎk√∂zben odadugta piciny fej√©t √©s olvasott, tudni akarta, mi√©rt nem √©ppen vele foglalkozik az apuk√°ja. Ebben a pillanatban vett egy √ļj fordulatot gy√ľlekez√©s√ľnk c√©lja. Miut√°n a kisl√°ny elolvasta Magyari √∂sszes mondand√≥j√°t megk√©rdezte, "Mi√©rt besz√©lnek errŇĎl a b√°csir√≥l szeretettel, a n√©nik √©s b√°csik?".

Az √°llunk szakadt le, √©s val√≥ban t√∂bbs√©g√ľk ebben a hangnemben nyilatkozott.

A kisl√°ny piciny feje, az apuk√°z√°s meg a b√°csi sz√≥ haszn√°lata mind azt erŇĎs√≠tik, hogy ez valami kegyetlen vicc. De t√©nyleg nem tudom eld√∂nteni. Olvasd el, vagyis b√∂ng√©szgesd az oldalt, azt√°n szavazz, hogy szerinted mi a h√≠rad√≥!

Advertisement