A Cink sosem k√∂z√∂lne k√©pet egy f√©lmeztelen h√≠ress√©grŇĎl, kiv√©ve persze, ha valamelyik kedvenc√ľnkrŇĎl van sz√≥. Hasselhoffot meg ki ne szeretn√©. Most √©ppen Ausztr√°li√°ban fot√≥zt√°k le nyaral√°s k√∂zben, a k√©p c√≠me, ha √©n adtam volna, az lenne, hogy J√≥ pasi, bombaform√°ban! D.H. a 33 √©ves walesi csaj√°val utazgat, aki arra akarja r√°venni, k√∂lt√∂zzenek Ausztr√°li√°ba, mert Walesben nyomaszt√≥ az idŇĎj√°r√°s.

Ahelyett, hogy megnyert√©k volna Anglia √∂sszes h√ľlyeszak√°ll-verseny√©t, vagy elmentek volna statiszt√°lni Borat k√∂vetkezŇĎ filmj√©be, a k√©pen l√°that√≥ brit f√©rfiak idi√≥ta terveket kov√°csoltak arr√≥l, hogyan fognak felrobbantani egy laktany√°t. Az egyik√ľk t√°vir√°ny√≠t√°s√ļ kisaut√≥val juttatta volna be a bomb√°t a b√°zis ker√≠t√©s√©n bel√ľlre. Nem a levegŇĎbe besz√©ltek, mert Pakiszt√°nban v√©gigcsin√°ltak egy terroristak√©pzŇĎ programot. Az eredm√©ny: nulla halott, fejenk√©nt 6-11 √©v b√∂rt√∂n.

√Čs v√©g√ľl egy m√©g t√°volabbi orsz√°g h√≠rei: nagy az √∂r√∂m a Kajm√°n-szigeteken, hiszen az ismert ad√≥paradicsom egyik c√©g√©t v√°lasztotta ki a magyar korm√°ny arra, hogy seg√≠tsen a leteleped√©si √°llak√∂tv√©nyek jegyz√©s√©ben. Ez az a pap√≠r, aminek a megv√°s√°rl√°sa fej√©ben gyan√ļs orsz√°gok gyan√ļs √ľzletemberei magyar leteleped√©si enged√©lyt kapnak, aminek az az √©rtelme, hogy ut√°na szabadon utazgathatnak abban az EUU-ben, ahov√° j√≥ es√©llyel be sem engedn√©k ŇĎket.