This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Hassay Zsófia a lábait is bedobta a választási küzdelembe

Élesedik a harc a bulvármagazinokban.

A hatodik kerületi polgármester asszonyt egy gyerekes politikusnőkről szóló cikkben fotózták le. Miniszoknyában megjelenni még polgári körökben sem valami merész dolog, cikinek meg főleg nem ciki, az egész csak azért tűnt fel, mert Hassay ezen a téren eddig kifejezetten visszafogott konzervatív volt. Ha rákeresel a nevére a Google képkeresőjében, legalábbis egyetlen ilyen képet sem találsz róla, és a facebookos galériáját átböngészve is csak egyet találtam. Festett lábkörmökről ott sem volt szó.

Advertisement

Viccen kívül sajnálom, hogy ez a jelenség nem vonatkozik a férfi politikusokra, mert kifejezetten bírnám, ha a választások előtti hetekben egyszer csak megszaporodnának a képek a félmeztelenül fát vágó Cser-Palkovics Andrásokról, az atlétás Harrach Péterekől, a saját hónajukba George Michael módjára beleszaglintó Kövér Lászlókról és a popóközépig lelógó rappergatyában hátrapillantó Tarlós Istvánokról. Szigorúan gyantáztatás után!

Te melyik nagyon öltönyös férfi politikust néznéd ilyenkor laza viseletben?

(Az animgif NAK munkája)

Share This Story

Get our newsletter