This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Harrach szerint túl sok lesz itt a cigány

Illustration for article titled Harrach szerint túl sok lesz itt a cigány

Az érzékeny kereszténydemokrata belegondolt, mi lesz itt a XXI. század végén, ha minden így folyik tovább. De még ezzel sem mentette meg a hullagyenge Helyi Témát.

Advertisement

Haló, haló, mi ez a lazulás a Fidesz-központban? Teljesen lapos a párt legfontosabb propaganda-páncélöklének, a Helyi Témának a friss száma. Oké, a címoldalon van egy grafika az egymás ellen bokszoló Gyurcsánnyal és Mesterházyval, de ez ettől a minőségi laptól ennyi édeskevés, még Mráz "Orbán Viktor" Ágoston Sámuel nyiltakozatával együtt is.

Illustration for article titled Harrach szerint túl sok lesz itt a cigány
Advertisement

A lapszámot igazából a Hormonzavart okozhat az esőkabát cím menti meg valamennyire.

Csalódottan lapozgattam a szokatlanul se hús, se hal "híreket", amikor egy harrachos cikk közepén felébredtem a szendergésből. Péter barátunk éppen a "fogy a magyar"-kártyát játszotta ki, azon borzongva, hogy nem elég, hogy kevesen leszünk, de itt lesznek az etnikai változások is. Én is attól rettegek, hogy ötven év, és Borsodban mindenki sváb lesz! Annyit fognak sepregetni a házuk előtt, hogy a felverődő portól szilikózist kap a maradék 1 százaléknyi magyar.

Share This Story

Get our newsletter