M√°rmint miut√°n megnyerte ezt a v√°laszt√°st. Ugyanis azonnal be fogja ny√ļjtani a sz√°ml√°t, a sz√≥ legszorosabb √©rtelm√©ben, √©s "kem√©ny felt√©telekkel". A konfliktusuk L√°z√°rral "nem sz√≠nj√°t√©k", de "nem is olyan s√ļlyos".

Tarl√≥s h√°rom felt√©tele ahhoz, hogy a gyŇĎzelem ut√°n folytassa is a munk√°t:

- a BKV hossz√ļt√°v√ļ finansz√≠roz√°s√°nak megold√°sa

- a fŇĎv√°rosi c√©gek finansz√≠roz√°s√°nak megold√°sa

- a h√°rmas metr√≥ fel√ļj√≠t√°s√°nk gyors finansz√≠roz√°sa

√Čs mi van, ha nem teljes√≠tik a felt√©teleit? A pap√≠r FigyelŇĎnek adott interj√ļj√°ban olyan v√°laszt ad, amibŇĎl gyakorlott kremlin- √©s tarlosol√≥gusk√©nt arra k√∂vetkeztetek, hogy lemondani akkor mondana le, ha a h√°romb√≥l egyet sem kapna meg, m√≠g a t√∂bbi esetben csak mormogna. √ćme a k√©rd√©s-v√°lasz:

Ha az eml√≠tett alapfelt√©telek nem teljes√ľlnek a v√°laszt√°sok ut√°n viszonylag r√∂vid idŇĎn bel√ľl, akkor nekem nagyon el kell gondolkodnom.

- Vagyis lemondana?

Nem fogalmazn√©k ilyen mark√°nsan. Elm√©letrŇĎl besz√©lek, arra nem sz√°m√≠tok, hogy egyik felt√©tel sem teljes√ľl.

A fŇĎpolg√°rmester ezen k√≠v√ľl arr√≥l is besz√©lt, hogy j√∂vŇĎre fel√©p√≠ti a R√≥mai partot az eddig ismert form√°j√°ban megsz√ľntetŇĎ parti mobilg√°tat, √©s megint j√≥ nagyot r√ļgott a budapesti olimpi√°n fant√°zi√°l√≥kba. Az √ľgyben foly√≥ kommunik√°ci√≥ "id√©tlens√©g", az az √∂tlet pedig, hogy Tarl√≥s most szerezzen 2017 √©s 2024 k√∂z√∂tt elk√∂ltendŇĎ p√©nzt a 2017-ben oda√≠t√©lendŇĎ olimpi√°ra nem "√©pelm√©jŇĪ eszmefuttat√°s".