A Baljós árnyak, a Klónok támadása és a Sith bosszúja, azaz az előzménytrilógia összesen 418 perc. Most képzeljétek el felesleg nélkül, 167 percben. Nem is kell elképzelni, mert itt van.

Advertisement

Az egyik kedvenc szóbeszédem Hollywoodban az, hogy Topher Grace színész hobbiból összevágott magának egy 85 perces változatot a három előzményfilmből, ami állítólag zseniális lett, de csak és kizárólag a barátainak mutatta meg a kész művet. Nagyvonalakban lehet sejteni, hogy mit vágott ki, mit kurtított meg és mit hagyott el teljesen a három filmből, úgyhogy a Double Digit nevű felhasználó pont ezekből a nagyvonalakból kiindulva elkészítette a saját változatát.

Ami tényleg elhagyja a sok hülyeséget a sztoriból, és inkább Anakin és Padmé viszonyára koncentrál. Mondjuk az alapján, hogy milyen szörnyűséges dialógusok hangzanak el Lucas romantikusnak szánt jeleneteiben, nem tudom, hogy mennyire jó ötlet ez, de a kommentelőknek bejön. Double Digit saját bevallása szerint 100 helyen vágta meg az eredeti filmek képét és hangját, már csak meg kellene nézni. Valaki nem vállalja?

Advertisement

[Kotaku]

Share This Story

Get our newsletter