Tegnap vettem egy vekkerórát mert nagyon tetszett. Annyira féltem, hogy milyen lesz irgalmatlan csörömpölésre ébredni vagy másfél évtized csipogás után, hogy már a csörgés előtt felkeltem és lenyomtam.

Ezzel egyből két kisebbségnek is tagja lettem: akik nem telefonra kelnek és akik már csörgés előtt lenyomják az órát. Ezt abból a remek videós infografikából tudtam meg, ami az onlineclock.net reklámozására készült. Érdemes végignézni, mert ezek tényleg érdekes dolgok, főleg amelyek a nemek közti különbségekre mutatnak rá. Ráadásul végre megtudtam: a világátlag ébresztőórák 7:04-re vannak húzva!

Advertisement

Az Online Clock amúgy egy oldal, amin csak egy ébresztő óra van, semmi más, legfeljebb a színét és a méretét állíthatod be. Először nagyon nem értettem mi ez a nagy lelekesedés érte (210 ezer megosztás!), de mint Laci rávilágított, vannak élethelyzetek, amikor jól jöhet: ha pl. nincs az embernek töltője, lemerült a telefonja, viszont fel kell kelnie időre.

Az infografika azért is érdekes, mert neki köszönhetően felkerült az ibelieveinadv.com oldalra Kunszentmiklós, ott készítette ugyanis Gyulai Csaba. Grat!

Share This Story

Get our newsletter