T√∂bben bevallott√°k, hogy vagy ŇĎk maguk, vagy "egy bar√°tjuk" megk√≥stolt√°k vagy rendszeresen d√©zsm√°lj√°k a macska konzervjeit. Lehet, hogy ez egy t√∂k √°ltal√°nos szok√°s? Van macsk√°d? Vallj sz√≠nt!

√ćrtam tegnap egy megd√∂bbent posztot egy kiv√©telesen gusztustalan PR-lev√©lrŇĎl, amiben arr√≥l sz√°moltak be, hogy egy macskaeledel rekl√°mkamp√°nya r√©szek√©nt receptp√°ly√°zatot √≠rtak ki olyan emberkaj√°kra, amiket az adott macskakonzervek √≠zvil√°ga inspir√°lt.

√Čn direkte rosszul lettem, amikor a k√∂vetkezŇĎt vettem √©szre a falamon, a poszt Facebookra kiposztolt aj√°nl√≥ja alatt:

Advertisement

J√©zus ereje! Eg√©szen elgyeneg√ľltem, azt√°n k√∂zvetlen ut√°na telefonon besz√©ltem valakivel, amiknek mellesleg megeml√≠tettem a dolgot, mire ŇĎ is azt mondta, laz√°n, hogy "ja, persze, ismer olyanokat", aki b√≠rj√°k a macskat√°pot. Ekkor h√∂kkentem meg igaz√°n. Lehet, hogy a nutrib√©lzsel√©b√≥l fŇĎz√∂tt undor√≠t√≥nak tŇĪn√≥ konzervek val√≥j√°ban egy komoly emberi szubkult√ļra t√°pl√°l√©kai?

Egy eszk√∂z√∂m van, hogy k√∂zelebb jussak az igazs√°ghoz, szerkesztettem egy k√©rdŇĎ√≠vet. Ha van macsk√°d, k√©rlek ŇĎszint√©n t√∂lsd ki, √©s ha akarsz besz√©lni is r√≥la, √≠rd meg ide a poszt al√° az √©lm√©nyeidet. Nem sokszor voltam ennyire kiv√°ncsi egy k√©rdŇĎ√≠vre adott v√°laszokra! Ha van macsk√°s bar√°tod, k√ľldd tov√°bb neki, reprezentat√≠v vagy tudom√°nyos att√≥l nem lesz a felm√©r√©s, de min√©l t√∂bben v√°laszolnak, ann√°l √©rdekesebb m√©gis.