Illustration for article titled Hány magyar ehet titokban macskakaját?

Többen bevallották, hogy vagy ők maguk, vagy "egy barátjuk" megkóstolták vagy rendszeresen dézsmálják a macska konzervjeit. Lehet, hogy ez egy tök általános szokás? Van macskád? Vallj színt!

Advertisement

Írtam tegnap egy megdöbbent posztot egy kivételesen gusztustalan PR-levélről, amiben arról számoltak be, hogy egy macskaeledel reklámkampánya részeként receptpályázatot írtak ki olyan emberkajákra, amiket az adott macskakonzervek ízvilága inspirált.

Advertisement

Én direkte rosszul lettem, amikor a következőt vettem észre a falamon, a poszt Facebookra kiposztolt ajánlója alatt:

Illustration for article titled Hány magyar ehet titokban macskakaját?
Advertisement

Jézus ereje! Egészen elgyenegültem, aztán közvetlen utána telefonon beszéltem valakivel, amiknek mellesleg megemlítettem a dolgot, mire ő is azt mondta, lazán, hogy "ja, persze, ismer olyanokat", aki bírják a macskatápot. Ekkor hökkentem meg igazán. Lehet, hogy a nutribélzseléból főzött undorítónak tűnó konzervek valójában egy komoly emberi szubkultúra táplálékai?

Egy eszközöm van, hogy közelebb jussak az igazsághoz, szerkesztettem egy kérdőívet. Ha van macskád, kérlek őszintén tölsd ki, és ha akarsz beszélni is róla, írd meg ide a poszt alá az élményeidet. Nem sokszor voltam ennyire kiváncsi egy kérdőívre adott válaszokra! Ha van macskás barátod, küldd tovább neki, reprezentatív vagy tudományos attól nem lesz a felmérés, de minél többen válaszolnak, annál érdekesebb mégis.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter