Kijött a Spy trailere, amely az a kémfilmparódia, aminek a forgatása közben Jude Law rettentő gyanús körülmények között PR-csókot váltott Zimány Lindával.

Tavaly tavasszal, pont egy éve forgatták a filmet, aminek a főszereplji az itthon a Szívek szállodájával befutott Melissa McCarthy, Jude Law és Jason Statham.

Advertisement

A sztori szerint McCarthy az FBI-nál dolgozik mint irodai rabszolga, de persze arról álmodik, hogy egy nap kém legyen, amikor váratlanul ajánlatot kap Szijjártó Pétertől, hogy dolgozzon a Küküm protokollosztályán. A CIA felismeri a lehetőséget, és Budapestre küldi a nőt, eltitkolva, hogy ő valójában nem a külügyminiszter által várt teremfocista. A felkérő emailt ugyanis Szijjártó kabinetfőnökként dolgozó csapattársa rossz címre küldte el. McCarthy végre igazi kém lehet: örökös tendernyertesnek álcázva be kell épülnie a Dunakeszi csapatba, hogy a Hungarikum Bizottság által szponzorált nagyjelenetben ő masszírozhassa meg Szijjártó cselezés közben bedurrant lovaglóizmát egy Ilcsi kozmetikumokba mártott Quaestor-kötvénnyel.

Hogy beindítsam a helyszínkereső bulit, itt van pár screenshot:

Advertisement