Kij√∂tt a Spy trailere, amely az a k√©mfilmpar√≥dia, aminek a forgat√°sa k√∂zben Jude Law rettentŇĎ gyan√ļs k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt PR-cs√≥kot v√°ltott Zim√°ny Lind√°val.

Tavaly tavasszal, pont egy √©ve forgatt√°k a filmet, aminek a fŇĎszereplji az itthon a Sz√≠vek sz√°llod√°j√°val befutott Melissa McCarthy, Jude Law √©s Jason Statham.

Advertisement

A sztori szerint McCarthy az FBI-n√°l dolgozik mint irodai rabszolga, de persze arr√≥l √°lmodik, hogy egy nap k√©m legyen, amikor v√°ratlanul aj√°nlatot kap Szijj√°rt√≥ P√©tertŇĎl, hogy dolgozzon a K√ľk√ľm protokolloszt√°ly√°n. A CIA felismeri a lehetŇĎs√©get, √©s Budapestre k√ľldi a nŇĎt, eltitkolva, hogy ŇĎ val√≥j√°ban nem a k√ľl√ľgyminiszter √°ltal v√°rt teremfocista. A felk√©rŇĎ emailt ugyanis Szijj√°rt√≥ kabinetfŇĎn√∂kk√©nt dolgoz√≥ csapatt√°rsa rossz c√≠mre k√ľldte el. McCarthy v√©gre igazi k√©m lehet: √∂r√∂k√∂s tendernyertesnek √°lc√°zva be kell √©p√ľlnie a Dunakeszi csapatba, hogy a Hungarikum Bizotts√°g √°ltal szponzor√°lt nagyjelenetben ŇĎ massz√≠rozhassa meg Szijj√°rt√≥ cselez√©s k√∂zben bedurrant lovagl√≥izm√°t egy Ilcsi kozmetikumokba m√°rtott Quaestor-k√∂tv√©nnyel.

Hogy beind√≠tsam a helysz√≠nkeresŇĎ bulit, itt van p√°r screenshot:

Advertisement