This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Han Solo kabátjának a színén is össze lehetett veszni, de ennek vége

Ez az egész megidézi a borzalmas kék/fehér ruhát, pedig azt is jó lenne elfelejteni. Az van, hogy Han Solo egyik kabátjáról állítólag sokáig nem tudták eldönteni a rajongók, hogy pontosan milyen színű. De most végre kiderült az igazság.

Advertisement

A Birodalom visszavág úgy kezdődik, hogy Han Solo egy űrkengurun kilovagol a hóval borított Hoth bolygóra, hogy megkeresse Luke Skywalkert. Kint marha hideg van, ezért egy vastag kabát van rajta, ami kék. Vagy barna.

Advertisement
Illustration for article titled Han Solo kabátjának a színén is össze lehetett veszni, de ennek vége

Kép: JediDefender

A rajongókat megosztotta a kérdés, sőt a Hasbro is gyártott kék kabátos Han Solót, pedig az a ruhadarab valójában barna. Erről a Star Wars YouTube-csatornájára került ki egy videó, ami egyébként a filmsorozat új, digitális formátumú letöltéséhez jár, illetve azt promózza.

A kabát a hideg hatást kiváltó filter miatt tűnik kéknek, de egy gyors színkorrekció után én is arra jutottam, hogy inkább barna. Ezt láthatjátok a fenti gifen.

Advertisement

via Mashable, Collider

Share This Story

Get our newsletter