Ilyenkor elég nehéz megmondani, hogy valami tényleg tuti infó vagy csak egy blog szeretne pármillió kattintást magának, de a Schmoes Know nevű blog írói megszerezték az új Csillagok háborúja casting-felhívását, amiben elég részletesen leírják, hogy nagyjából miről is fog szólni a hetedik rész.

A casting-felhívás magyarul:

Történet: Egy tizenhét éves ikerpár tagjait, egy fiút és egy lányt nagybátyuk, Luke, arra edz, hogy ők legyenek a legnagyszerűbb Jedi-lovagok a galaxisban. A problémák akkor kezdődnek, amikor az ikrek fiútagja átáll a sötét oldalra.

Jaina Solo – Lány, tizenhét éves, főszerep. – Jacen ikertestvére, az egyik legnagyszerűbb Jedi a galaxisban, nagybátyja, Luke Skywalker tanítja.

Jacen Solo – Fiú, tizenhét, főszerep – Jaina ikertestvére, ugyancsak az egyik legnagyszerűbb Jedi a világegyetemben. Egy magányos farkas, aki folyamatosan küszködik azzal a gondolattal, hogy mi a helyes és mi a rossz. Elkezd átállni a sötét oldalra. Teljesen meg van győződve arról, hogy helyesen cselekszik. Belőle lesz Darth Caedus.

Ez mondjuk nem igényel sok magyarázatot. Ha igaz, akkor az új trilógia Han Solo és Leia gyerekeiről fog szólni, és értelemszerűen Luke Skywalker is benne lesz. Ha már az eredeti szereplők feltűnnek, akkor az eredeti színészek is, Mark Hamill és Carrie Fisher is össze-vissza a hónapok során arról, hogy most összejönnek-e vagy sem. A casting szerint igen. Ha csak nem lesz valakiből hologram vagy szellem, akit animálni lehet.

Igaz? Kamu? Biztosan csak akkor fog kiderülni, amikor valaki leokézza a gyártásból, de a magát folyamatosan misztériumköpönyegbe bújtató JJ Abrams tutira nem fogja. Azt viszont lehet tudni, hogy a Csillagok háborúja következő részét jövőre kezdik forgatni Angliában.