Z√°szl√≥t bontott az emberk√∂zeli maffiajobboldal? A p√°lyaudvaron bukott le egy sz√°zeur√≥ssal Veress √Āron, a korm√°nyp√°rt ifj√ļs√°gi vezetŇĎje. √Ėsszesen 30 ezer eur√≥nyi hamis p√©nze volt a mor√°lis t√∂bbs√©g politikus√°nak.

M√ļlt szerd√°n t√∂rt√©nt, hogy a Fidesz ifj√ļs√°gi tagozat√°nak eln√∂ke odament egy f√©rfihoz a Keletiben, √©s eladott neki egy sz√°zeur√≥st. Ez m√°r ebben a form√°ban is zseni√°lis minisztori lenne, de az egyenesen meseszerŇĪ, ahogy a police.hu besz√°mol√≥ja folytat√≥dik:

V. √Āron Sebesty√©n √°tadott a f√©rfinek egy 100 eur√≥s bankjegyet, amelyrŇĎl a s√©rtett meg√°llap√≠totta, hogy hamis. Azonnal jelezte ezt a p√°lyaudvaron szolg√°latot teljes√≠tŇĎ rendŇĎr√∂knek, akik elŇĎl V. √Āron Sebesty√©n el akart menek√ľlni.

Nem siker√ľlt neki, mert a magyar politik√°ban ezekre a k√©pess√©gekre a v√©detts√©g√ľk miatt nincs akkora sz√ľks√©g.

A rendŇĎr√∂k t√∂bb bankjegyet tal√°ltak n√°la, majd a lak√°s√°n √ļjabbakat, √∂sszesen 30 ezer eur√≥ √©rt√©kben. A korm√°nyp√°rti politikus azt mondta, hogy tartoz√°s fej√©ben kapta a p√©nzt egy ismeretlen mold√°v f√©rfitŇĎl, aki csŇĎbe h√ļzta ŇĎt.

√Čn ŇĎszint√©n sz√≥lva azt hittem, hogy a NER jobban gondoskodik a p√°rtk√°dereirŇĎl.

Veress az√©rt nem olyan nagykutya a Fideszben: az ifj√ļs√°gi tagozatn√°l sokkal fontosabb √©s akt√≠vabb a p√°rt ifj√ļs√°gi szervezete, a Fidelitas.

Advertisement

(via index)