Illustration for article titled Hamis pénzt árult a Keletiben a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke

Zászlót bontott az emberközeli maffiajobboldal? A pályaudvaron bukott le egy százeuróssal Veress Áron, a kormánypárt ifjúsági vezetője. Összesen 30 ezer eurónyi hamis pénze volt a morális többség politikusának.

Advertisement

Múlt szerdán történt, hogy a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke odament egy férfihoz a Keletiben, és eladott neki egy százeuróst. Ez már ebben a formában is zseniális minisztori lenne, de az egyenesen meseszerű, ahogy a police.hu beszámolója folytatódik:

V. Áron Sebestyén átadott a férfinek egy 100 eurós bankjegyet, amelyről a sértett megállapította, hogy hamis. Azonnal jelezte ezt a pályaudvaron szolgálatot teljesítő rendőröknek, akik elől V. Áron Sebestyén el akart menekülni.

Advertisement

Nem sikerült neki, mert a magyar politikában ezekre a képességekre a védettségük miatt nincs akkora szükség.

A rendőrök több bankjegyet találtak nála, majd a lakásán újabbakat, összesen 30 ezer euró értékben. A kormánypárti politikus azt mondta, hogy tartozás fejében kapta a pénzt egy ismeretlen moldáv férfitől, aki csőbe húzta őt.

Advertisement

Én őszintén szólva azt hittem, hogy a NER jobban gondoskodik a pártkádereiről.

Veress azért nem olyan nagykutya a Fideszben: az ifjúsági tagozatnál sokkal fontosabb és aktívabb a párt ifjúsági szervezete, a Fidelitas.

Advertisement

(via index)

Share This Story

Get our newsletter