Hallottál már minden erkölcsi gátlástól mentes politikai törtetőt nyilatkozni?

Egészen döbbenetes interjút adott Böszörményi Nagy Gergely, akinél jobban a saját anyja nem imádja a miniszternököt és a kormányt. Inog a nyalizótrón, Illés Zoltánnál sokkal vadabbul is lehet nyalni!

Advertisement

Ha csak egy cikket olvasol el életedben a Fidesz - és minden más kormány - körül söndörgő fiatal, lelkiismereti aggályok nélküli figurákról, akkor Kreatív friss interjúja legyen az!

Böszörményi Nagy Gergely szerint a Fidesz és a kormány kommunikációs stratégiája "globálisan a top háromba sorolható", de ez a legenyhébb, amit mond.

Hogy ki BNG? A Navracsics Tibor által 2010-ben az államigazgatásba bevitt fiatal fideszes pártkarrieristák egyike, egykori ufis, mandineres és jobbklikkes szerző, a a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) volt főosztályvezető-helyettese, a kőszegi Trazit Fidesz-fesztivál szervezője, legújabban pedig a csodás nevű Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ statégiai igazgatója. A dizájn annyira a középpontba került általa, hogy állítólag területalapú támogatás is lesz dizájnvetésekre!

Advertisement

Remekül ír, itt van például egy híres mandineres posztja, amit külön ízlésessé tesz, hogy a kormány fizettett embereként írta.

Advertisement

Az interjnak szinte minden mondata arany vagy gyémánt, az illusztrációk Sailorripley munkái és természetesen mindegyik idézet az Eredetiből.

Share This Story

Get our newsletter