A 30. Telekom Vivicitt√° v√°rosv√©dŇĎ fut√°s miatt reggel h√©ttŇĎl d√©lut√°n √∂tig lesznek ideiglenes forgalomkorl√°toz√°sok a fŇĎv√°rosban. A lez√°rt szakaszokat a fut√≥k elhalad√°sa ut√°n folyamatosan megnyitj√°k, de val√≥sz√≠nŇĪleg √≠gy is el√©g kaotikus lesz a k√∂zleked√©s Budapesten.

D√©lelŇĎtt lez√°rj√°k az Alkotm√°ny utc√°t √©s a Bajcsy-Zsilinszky utat, a L√°nchidat, a Szabads√°g hidat, a L√°nch√≠d utc√°t √©s a Szent Gell√©rt rakpartot is. Napk√∂zben t√∂bb alkalommal korl√°tozz√°k majd a forgalmat az √Ārp√°d h√≠d Pest fel√© vezetŇĎ oldal√°n, a N√©pf√ľrdŇĎ utc√°ban, az √ļjpesti √©s a pesti als√≥ rakparton, a Margit h√≠d Buda fel√© vezetŇĎ oldal√°n, valamint a Sz√©chenyi rakparton.

V√°ltozik a 2-es, a 18-as, a 19-es, a 41-es, a 47-es √©s a 49-es villamos, a 4-6-os √©s 17-es villamosp√≥tl√≥, a 9-es, a 15-√∂s, a 115-√∂s, a 16-os, a 26-os, a 34-es, a 86-os, a 105-√∂s √©s a 106-os aut√≥busz, valamint a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 78-as √©s a 83-as trolibusz menetrendje. A BKK j√≥ hossz√ļ k√∂zlem√©ny√©ben megtal√°lj√°tok a r√©szleteket is. Arra k√©rik a fŇĎv√°rosiakat, hogy ne pr√≥b√°ljanak aut√≥val bejutni a belv√°rosba, ink√°bb haszn√°lj√°k a k√∂t√∂ttp√°ly√°s j√°ratokat, ahol erre lehetŇĎs√©g van. Ha figyelembe vessz√ľk a fel√ļj√≠t√°sokat is, lehet, hogy jobb, ha ma egy√°ltal√°n meg sem pr√≥b√°l a v√°rosk√∂zpont k√∂zel√©be mer√©szkedni az ember.

Egy√©bk√©nt itt tal√°ltok egy el√©g j√≥ t√©rk√©pet √©s egy percre pontosan meghat√°rozott, idŇĎrend alapj√°n √∂ssze√°ll√≠tott list√°t a lez√°r√°sokr√≥l.

via MTI