Szegény Hajós apuka gépén a gyerek megint nyitva hagyta az "internetes szarait". A zenész-műsorvezető reakciója egy repperpárbaj-stílusú, kiposztolt zenés videó.

"Kedves Szülők! Gyermekem sokadszorra hagyja nyitva internetes szarait a gépemen, amiért már sokszor szóltam, eleddig eredménytelenül. Ezért új pedagógiai módszerrel próbálkozom (P.V.C., Parental Vine Communication), megpróbálok a saját nyelvén szólni hozzá. Alábbit posztoltam a nyitvahagyott FB oldalára, természetesen aljas ál-adminisztrátorként. Elhatároztam, hogy továbbfejlesztem, hátha mém és vine formájában megérti, ami apai szózatként nem megy át." Így kezdődik a szöveg a magyar posztmodern pedagógia úttörőjének posztjában.

A módszer aranyos apukák és jófej anyukák kezében bájos, amúgy pedig kívülállóknak kétségtelenül vicces családi drámák táptalaja lehet. Én mindenestre nagyon várom, hogy a kis Hajós megint rossz laptopot tegyen a tűzre, hátha a van határa a liberális cukiapukaságnak is, és apus indít mondjuk egy tömegkampányt a 4chan-en a gyerek ellen.