Szeg√©ny Haj√≥s apuka g√©p√©n a gyerek megint nyitva hagyta az "internetes szarait". A zen√©sz-mŇĪsorvezetŇĎ reakci√≥ja egy repperp√°rbaj-st√≠lus√ļ, kiposztolt zen√©s vide√≥.

"Kedves Sz√ľlŇĎk! Gyermekem sokadszorra hagyja nyitva internetes szarait a g√©pemen, ami√©rt m√°r sokszor sz√≥ltam, eleddig eredm√©nytelen√ľl. Ez√©rt √ļj pedag√≥giai m√≥dszerrel pr√≥b√°lkozom (P.V.C., Parental Vine Communication), megpr√≥b√°lok a saj√°t nyelv√©n sz√≥lni hozz√°. Al√°bbit posztoltam a nyitvahagyott FB oldal√°ra, term√©szetesen aljas √°l-adminisztr√°tork√©nt. Elhat√°roztam, hogy tov√°bbfejlesztem, h√°tha m√©m √©s vine form√°j√°ban meg√©rti, ami apai sz√≥zatk√©nt nem megy √°t." √ćgy kezdŇĎdik a sz√∂veg a magyar posztmodern pedag√≥gia √ļtt√∂rŇĎj√©nek posztj√°ban.

A m√≥dszer aranyos apuk√°k √©s j√≥fej anyuk√°k kez√©ben b√°jos, am√ļgy pedig k√≠v√ľl√°ll√≥knak k√©ts√©gtelen√ľl vicces csal√°di dr√°m√°k t√°ptalaja lehet. √Čn mindenestre nagyon v√°rom, hogy a kis Haj√≥s megint rossz laptopot tegyen a tŇĪzre, h√°tha a van hat√°ra a liber√°lis cukiapukas√°gnak is, √©s apus ind√≠t mondjuk egy t√∂megkamp√°nyt a 4chan-en a gyerek ellen.