Marcus Malone a hatvanas években Carlos Santanának kongázott, de 1969-ben személyes okokból ott kellett hagynia a bandát. Több, mint negyven év után megint találkoztak. Santana multimilliomos zenész, Malone pedig kukákban turkál.

Egy San Francisc√≥-i riporter hobbib√≥l k√©sz√≠tett interj√ļt egy helyi hajl√©ktalannal, arr√≥l, hogy hogyan √©li az √©let√©t, meg hogy mi volt a legjobb dolog, amit valaha a szem√©tben tal√°lt. A f√©rfi az interj√ļ v√©g√©n k√©szs√©gesen bemutatkozott, √©s elmondta, hogy a hatvanas √©vekben Santana egy√ľttes√©ben j√°tszott. Stanley Roberts ut√°naj√°rt a dolognak √©s siker√ľlt elint√©znie, hogy Santana megl√°togassa r√©gi bar√°tj√°t.

Malone csak annyit tud mondani a tal√°lkoz√°skor, hogy:

El nem tudod képzelni mennyire keményen imádkoztam, hogy láthassalak.

Santana pedig megerŇĎs√≠ti, hogy ez t√©nyleg ŇĎ, Marcus "The Magnificent" Malone, a zen√©sz, akivel a hatvanas √©vekben √©lŇĎben kong√°zott, √©s aki az 1997-ben kiadott, Live At The Fillmore '68 albumon is hallhat√≥. Ezt az albumot meg is tudj√°tok hallgatni itt:

Advertisement

Az sajnos a vide√≥b√≥l nem der√ľl ki, hogy mi lesz Malone j√∂vŇĎj√©vel, b√°r Santana emleget valami olyasmit, hogy valamit majd kital√°lnak.

[The Daily Dot]