Hajdú: Puzsér egy alávaló szarházi, egy elfuserált képződmény

Hölgyeim és uraim, MEGAULTRAKOMBÓ-fokozatba kapcsolt a kedvenc cicaharcunk, Hajdú Péter végre személyesen visszaszólt Puzsér Róbertnek. Végre! Hát mi mást kívánhat az ember magának?

Puzsér és Hajdú már tavaly is egymás selymes szőrét cibálták az interneteken, az utóbbi felhívta az előbbit ordítva, az előbbi kitette Facebookra, aztán ment a selyemkesztyűs pofozkodás, de Hajdú egyszer sem tette meg azt, hogy Puzsért a nevén szólította, tavaly áprilisban is csak annyit írt, hogy létezik egy alak. Tessék, most kiderült, hogy az alak az alávaló szarházi Puzsér Róbert. Nem én mondtam, idéztem! Méghozzá ebből a monstre Facebook-posztból:

Az elmúlt egy évben nem nagyon reagáltam a Puzsér nevű elfuserált képződmény alpári beszólogatásaira, de ettől az évtől másként lesz. Ezt az egy álmát valóra váltom; ezentúl reagálok. Az elmúlt egy évben többször bántotta a családomat és agyermekeimet. Én eddig azért nem süllyedek. Nemcsak azért, mert nincs neki, hiszen egy jóérzésű nő az ilyet maximum lehányja, hanem azért, mert nem stílusom. Most már bevallom; ismerem ezt a beteg lelkű ocsmányságot. Annak idején a Budapest Rádióban együtt dolgoztunk. Míg én fizetést kaptam, addig ő ingyen szállította a borzasztóan rossz, sőt inkább vállalhatatlan rádióműsorát, amit kollégáimmal hol dermedten, hol pedig kínunkban röhögve hallgattunk. A rádió megszűnt, szegény melák pedig elkezdett házalni. Még engem is felhívott, hogy tudok-e neki valamilyen munkát. Beajánlottam az ATV-hez, de nem kellett nekik. (bármikor ellenőrizhető)
Majd ismét felhívott, hogy van egy műsorötlete, amelyhez a segítségemet kéri. Küldött is erről egy emailt. De én nemet mondtam! (ki fogom tenni az emailt) Pár hónap múlva felbukkant a Budapest Tv-n, egy elképesztően gyalázatos műsorral, amelyhez képest a dél-oszét tv délutáni magazinműsora színvonalas, gigaprodukció. Tessék megnézni a YouTube-on, fent van egy-két adás! A Budapest tv-vel együtt ez nyomorult is majdnem elsüllyedt, amikor hirtelen filmkritikussá avanzsált. Emlékezetes, amikor a Mokkában a legújabb Batman pc játékok elemezte a film helyett:)) Szegény hülyén egy ország röhögött. Szóval, ez az elfuserált pszeudokritikus azóta is vergődik. Beleköt családanyákba, zenészekbe, Pulitzer-díjas újságírókba vagy éppen magába a miniszterelnökbe, akit nemes egyszerűséggel csak "sátánnak" nevez. Miért nem jössz rá, hogy nem tudod működtetni a gyűlöletedet, te alávaló szarházi?! Szemtől szemben gyáva, beszari alak vagy, aki két pofon után sírva cammogna haza, a véleményedre pedig mindenki, magasról szarik. Elképesztő, hogy ebből meg tud élni. Elképesztő, hogy a hájas nagy valagát még nem rúgta szét senki. Pedig milyen jól esne, telirüszttel:)

Advertisement

Na és nektek hogyan telik a vasárnap? Minden oké? Beszólt már valaki? Fő a leves? Sül a csirke? Keverődik a krumplipüré? Szily László főszerkesztő például éppen most tett a sütőbe egy elefánt-vakbelet:

Grafika: NAK

Share This Story