A jelenleg a csal√°dj√°val a Mald√≠v-szigeteken nyaral√≥ m√©diaszem√©lyis√©g a Bors cikk√©n akadt ki, amely szerinte a zseb√©ben ny√ļlk√°l.

Hajd√ļ a legsz√ľrk√©bb janu√°r elŇĎl menek√ľlt a vil√°g m√°sik fel√©re, √©s a Facebookon persze minden l√©p√©s√©rŇĎl tud√≥s√≠tja sz√©psz√°m√ļ rajong√≥t√°bor√°t. Amelynek a t√∂bbs√©ge nyilv√°n nem j√°rt m√©g soha √©let√©ben a Mald√≠v-szigetek k√∂rny√©k√©n sem.

A Blikk m√°r tegnap este sop√°nkodott azon, hogy a "neten szidj√°k a nyaral√≥ Hajd√ļ csal√°dot", a Bors viszont ma reggel ink√°bb a m√°sik oldalr√≥l fogta meg a dolgot:

"Itthon s√ľv√≠t a fagyos sz√©l, m√≠nuszokban vacogunk, √©s irigykedve n√©zz√ľk a Facebookon, a magazinokban celebjeinkrŇĎl megjelenŇĎ k√©peket. Ňźk ugyanis nyaral√°si szok√°saikban m√°r hasonl√≠tanak a vil√°gszt√°rokra: t√©len naps√ľt√∂tte √©s m√©regdr√°ga helyeken pihennek, olykor egy √°tlagos magyar csal√°d √©ves k√∂lts√©gvet√©s√©t sz√°nva a zavartalan kikapcsol√≥d√°sra.

Hajd√ļ P√©ter √©s Sarka Kata k√©t gyerek√©vel, Noncsival √©s D√°vidk√°val a Mald√≠v-szigeteken vak√°ci√≥zik egy tengerparti luxussz√°llod√°ban. Egy ilyen n√©gyfŇĎs csal√°di nyaral√°s √°ra a rep√ľlŇĎjegyekkel egy√ľtt ak√°r n√©gymilli√≥ forint is lehet" ‚Äď √≠rja a bulv√°rlap, amely egy teljes √∂ssze√°ll√≠t√°st is k√©sz√≠tett a tr√≥pusokon vak√°ci√≥z√≥ celebekrŇĎl.

Advertisement

Szerencs√©re Hajd√ļ a nyaral√°s√°n sem b√≠r meglenni bulv√°rlapok n√©lk√ľl, mert gyorsan reag√°lt a Facebookon. A posztban ismerteti, micsoda dilemm√°t jelent nyaral√°si fot√≥kat kirakni: "Vajon tudunk-e annyi pozit√≠v energi√°t adni posztjainkkal, hogy meg√©rje v√°llalni a sok mocskol√≥d√°st, amit az√©rt kapunk, mert nek√ľnk jobban megy vagy √©ppen siker√ľlt eljutnunk oda, ahov√° m√°snak esetleg nem" ‚Äď √≠rja.

Most azonban ennek v√©ge lehet: "Am√≠g egy √ļjs√°g folyamatosan m√°sok zseb√©ben ny√ļlk√°l √©s azt sugallja olvas√≥inak, hogy 'ezek a rohadt celebek milli√≥k√©rt utaznak, m√≠g m√°sok √©heznek', am√≠g az sz√°mukra a legfontosabb, hogy cikk√ľkkel m√©g nagyobb gyŇĪl√∂letet gener√°ljanak √©s t√©rd√ľket csapkodva olvass√°k a cool gyal√°zkod√°sokat, addig szerintem szerencs√©sebb ezeket a pillanatokat megtartani √©s posztolni √©rtelmetlen 'cukis√°gokat', ler√°gott aforizm√°kat vagy f√°radt sz√≥vicceket!"

√Čn az√©rt titkon rem√©nykedem benne, hogy a rajong√≥i k√©rlel√©s√©re P√©ter meggondolja mag√°t, √©s tov√°bbra is l√°thatjuk majd a fot√≥kat!

Advertisement

Fot√≥: Hajd√ļ P√©ter Facebook