Illustration for article titled Hajdú Péter azzal fenyegetőzik, hogy nem posztol több nyaralási fotót

A jelenleg a családjával a Maldív-szigeteken nyaraló médiaszemélyiség a Bors cikkén akadt ki, amely szerinte a zsebében nyúlkál.

Advertisement

Hajdú a legszürkébb január elől menekült a világ másik felére, és a Facebookon persze minden lépéséről tudósítja szépszámú rajongótáborát. Amelynek a többsége nyilván nem járt még soha életében a Maldív-szigetek környékén sem.

A Blikk már tegnap este sopánkodott azon, hogy a "neten szidják a nyaraló Hajdú családot", a Bors viszont ma reggel inkább a másik oldalról fogta meg a dolgot:

"Itthon süvít a fagyos szél, mínuszokban vacogunk, és irigykedve nézzük a Facebookon, a magazinokban celebjeinkről megjelenő képeket. Ők ugyanis nyaralási szokásaikban már hasonlítanak a világsztárokra: télen napsütötte és méregdrága helyeken pihennek, olykor egy átlagos magyar család éves költségvetését szánva a zavartalan kikapcsolódásra.

Hajdú Péter és Sarka Kata két gyerekével, Noncsival és Dávidkával a Maldív-szigeteken vakációzik egy tengerparti luxusszállodában. Egy ilyen négyfős családi nyaralás ára a repülőjegyekkel együtt akár négymillió forint is lehet" – írja a bulvárlap, amely egy teljes összeállítást is készített a trópusokon vakációzó celebekről.

Advertisement

Szerencsére Hajdú a nyaralásán sem bír meglenni bulvárlapok nélkül, mert gyorsan reagált a Facebookon. A posztban ismerteti, micsoda dilemmát jelent nyaralási fotókat kirakni: "Vajon tudunk-e annyi pozitív energiát adni posztjainkkal, hogy megérje vállalni a sok mocskolódást, amit azért kapunk, mert nekünk jobban megy vagy éppen sikerült eljutnunk oda, ahová másnak esetleg nem" – írja.

Most azonban ennek vége lehet: "Amíg egy újság folyamatosan mások zsebében nyúlkál és azt sugallja olvasóinak, hogy 'ezek a rohadt celebek milliókért utaznak, míg mások éheznek', amíg az számukra a legfontosabb, hogy cikkükkel még nagyobb gyűlöletet generáljanak és térdüket csapkodva olvassák a cool gyalázkodásokat, addig szerintem szerencsésebb ezeket a pillanatokat megtartani és posztolni értelmetlen 'cukiságokat', lerágott aforizmákat vagy fáradt szóvicceket!"

Advertisement

Én azért titkon reménykedem benne, hogy a rajongói kérlelésére Péter meggondolja magát, és továbbra is láthatjuk majd a fotókat!

Fotó: Hajdú Péter Facebook

Share This Story

Get our newsletter