This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hajdú Péter azzal fenyegetőzik, hogy nem posztol több nyaralási fotót

Illustration for article titled Hajdú Péter azzal fenyegetőzik, hogy nem posztol több nyaralási fotót

A jelenleg a családjával a Maldív-szigeteken nyaraló médiaszemélyiség a Bors cikkén akadt ki, amely szerinte a zsebében nyúlkál.

Advertisement

Hajdú a legszürkébb január elől menekült a világ másik felére, és a Facebookon persze minden lépéséről tudósítja szépszámú rajongótáborát. Amelynek a többsége nyilván nem járt még soha életében a Maldív-szigetek környékén sem.

A Blikk már tegnap este sopánkodott azon, hogy a "neten szidják a nyaraló Hajdú családot", a Bors viszont ma reggel inkább a másik oldalról fogta meg a dolgot:

Advertisement

"Itthon süvít a fagyos szél, mínuszokban vacogunk, és irigykedve nézzük a Facebookon, a magazinokban celebjeinkről megjelenő képeket. Ők ugyanis nyaralási szokásaikban már hasonlítanak a világsztárokra: télen napsütötte és méregdrága helyeken pihennek, olykor egy átlagos magyar család éves költségvetését szánva a zavartalan kikapcsolódásra.

Hajdú Péter és Sarka Kata két gyerekével, Noncsival és Dávidkával a Maldív-szigeteken vakációzik egy tengerparti luxusszállodában. Egy ilyen négyfős családi nyaralás ára a repülőjegyekkel együtt akár négymillió forint is lehet" – írja a bulvárlap, amely egy teljes összeállítást is készített a trópusokon vakációzó celebekről.

Advertisement

Szerencsére Hajdú a nyaralásán sem bír meglenni bulvárlapok nélkül, mert gyorsan reagált a Facebookon. A posztban ismerteti, micsoda dilemmát jelent nyaralási fotókat kirakni: "Vajon tudunk-e annyi pozitív energiát adni posztjainkkal, hogy megérje vállalni a sok mocskolódást, amit azért kapunk, mert nekünk jobban megy vagy éppen sikerült eljutnunk oda, ahová másnak esetleg nem" – írja.

Most azonban ennek vége lehet: "Amíg egy újság folyamatosan mások zsebében nyúlkál és azt sugallja olvasóinak, hogy 'ezek a rohadt celebek milliókért utaznak, míg mások éheznek', amíg az számukra a legfontosabb, hogy cikkükkel még nagyobb gyűlöletet generáljanak és térdüket csapkodva olvassák a cool gyalázkodásokat, addig szerintem szerencsésebb ezeket a pillanatokat megtartani és posztolni értelmetlen 'cukiságokat', lerágott aforizmákat vagy fáradt szóvicceket!"

Advertisement

Én azért titkon reménykedem benne, hogy a rajongói kérlelésére Péter meggondolja magát, és továbbra is láthatjuk majd a fotókat!

Fotó: Hajdú Péter Facebook

Share This Story

Get our newsletter