This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hahó újságírók, indul a leglazább magyar szerkesztőség!

Illustration for article titled Hahó újságírók, indul a leglazább magyar szerkesztőség!

Cenzúrázzák a lapot, ahová írsz? Vagy már annyira unja minden olvasó, hogy nem is cenzúrázzák? Komoly a szerkesztőség és nem férnek be a vicces témáid? Nem merik lehozni a tuti jó pletykáidat? Fantasztikus fotóid vannak, de a lapod igazából csak szarvasmarhákról közöl felvételeket? Van egy jó sztorid, de pont a legnagyobb hirdetőtökről? Ha megírnád, amit tudsz, helyben örökre kicsinálna a megye kiskirálya? Pontosan tudod, mitől olyan piros Pálffy István feje, de a magyarázatot jóérzésű lap nem hozná le? Akkor neked találták ki a Szamizdatot!

Advertisement

A Cink legújabb leánya a Szamizdat nevű újságíró-játszótér. Egy olyan blogról van szó, amit mi hozunk létre, aztán odaadunk ajándékba a jelentkező újságíróknak. Közösségi Kinja-blogról beszélek, ahol, ha újságíró vagy és szeretnél szabadon írni, tiéd a pálya. Írd, terjeszd, oszdd meg, ahogy jól esik! Folyamatosan figyelni fogjuk a kontentot, és ha szerintünk is érdekeset írtok, azt azonnal átposztoljuk a Cinkre.

Akit ez felizgat, az keressen meg a szily kukac gawker.com címen.

(Fotó: Marjory Collins/Library Of Congress)

Share This Story

Get our newsletter