Soha ekkora viccet nem s√ľt√∂ttek el a magyar sajt√≥ban! Bor√≥kai ex-korm√°nysz√≥vivŇĎ, a Korm√°nyt√≥l Val√≥ T√°vols√°gtart√°s Sebastian Vettelje elmondja a v√©lem√©ny√©t a HVG-botr√°nyr√≥l. Na, MOST nem lenn√©k a HVG hely√©ben!

Rossz konferanszi√©k√©nt hadd s√ľssem el r√∂gt√∂n a legjobb po√©nt. Ezt √≠rja friss publicisztik√°j√°ban minden ember k√∂z√ľl pont Bor√≥kai "Orb√°nviktor" G√°bor, egykori korm√°nysz√≥vivŇĎ, a Heti V√°lasz c√≠mŇĪ korm√°nyhetilap fŇĎszerkesztŇĎje:

Ez a történet arról is szól, hogy a tájékoztatás hitelességét nem ajánlatos pusztán a hírt adó médium és a kormány közötti távolsággal mérni.

De nem csak ezt írja! Hanem mondjuk azt is, hogy

az MSZP √©s a hvg.hu kapcsolata a k√∂lcs√∂n√∂sen ki√©rdemelt bizalom bazaltk√∂v√©re √©p√ľlt.

Ňź, akinek a lapja, amint elkezdŇĎd√∂tt az elŇĎkamp√°ny eleje √©s a korm√°ny tagjai elkezdtek bajnaizni, azonnal hatalmas t√©nyfelt√°r√≥ sorozatot ind√≠tott, √©s √ļgy ap√°k √©s fi√ļkozta Bajnait, hogy Schamschula Gy√∂rgy is v√∂r√∂sre dagadt teny√©rrel tapsol.! Ňź, akinek a lapja a korm√°nnyal egy√ľtt rezegve isten√≠ti a k√∂r√∂z√∂tt MOL-vez√©rt. Deh√°t minek is elmagyar√°zni a Heti V√°lasz-jelens√©get. Ink√°bb olvass√°tok v√©gig a zseni√°lis szakmai elemz√©st a F√ľggetlen √öjs√°g√≠r√°s P√°p√°j√°t√≥l, a Korm√°nyt√≥l Val√≥ T√°vols√°gtart√°s Sebastian Vettel√©tŇĎl, az √Ėn√°ll√≥ Politikai V√©lem√©nyalkot√°s Messij√©tŇĎl, a Minisztereln√∂ki Hivatal Egykori Politkai √Āllamtitk√°r√°t√≥l!

Advertisement

De ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem még ide:

A bajai botr√°ny r√©v√©n a maga pŇĎres√©g√©ben mutatja meg mag√°t a sajt√≥ f√ľggetlens√©g√©nek magyar v√°ltozata.

√Čn, minden ir√≥nia n√©lk√ľl mondom, egyre jobban cs√≠pem Bor√≥kait. Ekkora szemtelens√©get ilyen blaz√≠rtan elŇĎadni igazi sz√≥rakoztat√≥ elŇĎad√≥mŇĪv√©szet.

Advertisement

√úsd ŇĎket, √ľsd, m√©g, m√©g!!!