This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​HAHAHAHAHAHAHAHA! Borókai Gábor? HAHAHAHAHA!

Illustration for article titled ​HAHAHAHAHAHAHAHA! Borókai Gábor? HAHAHAHAHA!

Soha ekkora viccet nem sütöttek el a magyar sajtóban! Borókai ex-kormányszóvivő, a Kormánytól Való Távolságtartás Sebastian Vettelje elmondja a véleményét a HVG-botrányról. Na, MOST nem lennék a HVG helyében!

Advertisement

Rossz konferansziéként hadd süssem el rögtön a legjobb poént. Ezt írja friss publicisztikájában minden ember közül pont Borókai "Orbánviktor" Gábor, egykori kormányszóvivő, a Heti Válasz című kormányhetilap főszerkesztője:

Ez a történet arról is szól, hogy a tájékoztatás hitelességét nem ajánlatos pusztán a hírt adó médium és a kormány közötti távolsággal mérni.

Advertisement

De nem csak ezt írja! Hanem mondjuk azt is, hogy

az MSZP és a hvg.hu kapcsolata a kölcsönösen kiérdemelt bizalom bazaltkövére épült.

Advertisement

Ő, akinek a lapja, amint elkezdődött az előkampány eleje és a kormány tagjai elkezdtek bajnaizni, azonnal hatalmas tényfeltáró sorozatot indított, és úgy apák és fiúkozta Bajnait, hogy Schamschula György is vörösre dagadt tenyérrel tapsol.! Ő, akinek a lapja a kormánnyal együtt rezegve isteníti a körözött MOL-vezért. Dehát minek is elmagyarázni a Heti Válasz-jelenséget. Inkább olvassátok végig a zseniális szakmai elemzést a Független Újságírás Pápájától, a Kormánytól Való Távolságtartás Sebastian Vettelétől, az Önálló Politikai Véleményalkotás Messijétől, a Miniszterelnöki Hivatal Egykori Politkai Államtitkárától!

De ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem még ide:

A bajai botrány révén a maga pőreségében mutatja meg magát a sajtó függetlenségének magyar változata.

Advertisement

Én, minden irónia nélkül mondom, egyre jobban csípem Borókait. Ekkora szemtelenséget ilyen blazírtan előadni igazi szórakoztató előadóművészet.

Üsd őket, üsd, még, még!!!

Share This Story

Get our newsletter