Akik m√©g a propagandahadj√°rathoz is h√ľly√©k: kider√ľlt, hogy egyszerŇĪ f√©lreolvas√°s eredm√©nye a Napi Gazdas√°g Pravda-hagulat√ļ usz√≠t√°sa az RTL Klub menedzserei ellen. Nem 1,6 milli√°rd, hanem 1,6 milli√≥ forint volt a tiszteletd√≠j, √©s nem is a mendzsmentnek, hanem az igazgat√≥s√°g √©s fel√ľgyelŇĎbizotts√°g tagjainak.

Azzal az általunk is átvett, szenzációsnak szánt hírrel indította a hetet a Századvég által megvásárolt Napi Gazdaság, hogy az RTL összesen 1,6 milliárd, vagyis fejenként 110 millió forint tiszteletdíjat adott tavaly a 14 menedzserének. A Fidesz-hírharsona ezzel akart visszavágni azért, hogy a reklámadót megbosszulandó az RTL hetek óta rendes tévéhíradót csinál.

Az RTL most k√∂zlem√©nyben mutatott r√°, hogy a p√°rt√ļjs√°g√≠r√≥v√° v√°lt koll√©g√°k nagy izgalmukban erŇĎsen f√©lren√©zt√©k a besz√°mol√≥t, az √∂sszeg ugyanis az √°ltaluk le√≠rtnak ezredr√©sze mind√∂ssze. A kapit√°lis balfaszs√°g annak k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy az RTL Klub c√©ges besz√°mol√≥j√°ban az szerepel, hogy

A t√°rsas√°g az Igazgat√≥s√°g √©s a Fel√ľgyelŇĎ Bizotts√°g tagjai r√©sz√©re 2013. √©vben √∂sszesen 1.680 e forint tiszteletd√≠jat fizetett ki.

√Čs a Fidesz szolga√ļjs√°g√≠r√≥inak politikailag motiv√°lt matekje szerint ezerszer ezer az egymilli√°rd.