Illustration for article titled Hagyják békén a sósavas bácsit!

Az idős, de annál lelkesebb bolondok a demokrácia kovászai. Tüntetésnek ugyanis semmi értelme sípoló nénik és viccesen köcsögösködő bácsik nélkül. Ha pedig végképp ellaposodnak a tüntetések, és már senki se jár el, mert helyette Harrach Péter-beszédeket hallgatunk lemezről, akkor aztán tényleg keresztet vethetünk az egészre.

Advertisement

A rendőrség most azt a bácsit körözi, aki sósavat ígért a Fidesz-székház előkertjét elfoglaló diákok arcába. A rendőrségnek ilyenkor előbb el kéne gondolkodnia, hogy érte-e kár a közösséget. Hiszen ebben az esetben nyilvánvalóan nem, sőt ellenkezőleg.

Advertisement

Az események fideszes nézői örülhettek, hogy végre valaki megmondta ennek a bajnaista csőcseléknek. A tüntető diákok boldogok lehettek, hogy valaki végre komolyan veszi őket meg hogy lett egy anekdota, amit évekig mesélhetnek. A semleges nézők tapsolhattak, hogy végre történik valami vicces. Egy pillanatig sem tűnt úgy, hogy ebbe bárki belesérülhetne, akár testileg, akár lelkileg.

Advertisement

A bácsi buzerelása sokkal ellenszenvesebb dolog, mint amit ő elkövetett. Egy tüntetés olyan, mint egy meccs, ott sokkal több minden belefér. Aki látja, feltétlenül bújtassa el!

Share This Story

Get our newsletter