Habony Árpád a magyar Dennis Rodman. Amint kiderült, hogy titokban elvette Kapócs Zsókát, a nő előállt a Facebookon azzal, hogy már el is válnak. Állítólag egy hétig tartott.

Február 19-én Sopronban házasodott össze a magyar bulvárkormány legfontosabb szürke eminenciása, Habony "Csiporgó" Árpád Kapócs Zsóka színésznővel, Herevasaló Krisztián egykori gyűrűs menyasszonyával. Utána titkos bulit is tartottak a Műjégen, Kapócs pedig egy, a Blikk szerint 2,3 milliós gyűrűt kapott a nyugdíjasokat lekaratézó Fidesz-tanácsadótól. Hihetetlen, de ez sem volt elég. Miután a Blikk tegnap robbantotta a hírt a februári esküvőről, és elindult a gratulációáradat Kapócs felé a színésző kiírta a Facebookra, hogy igazából már válnak. A házasság ugyanis az esküvő után azonnal szétköltözéssel folytatódott. A Bors úgy tudja, egy hét sem telt el, és szétköltöztek.

Kapócs bejegyzése egészen érzelmes, ilyen részletekkel:

Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem életem hátralevő részét. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben!

Advertisement

Gyors szétköltözésben az elődjük Carmen Electra és a Chicaho Bulls, illetve Kim Dzsongun Habonya, Dennis "A Féreg" Rodman, akik 9 nap után kérték a házasságuk érvénytelentését, arra hivatkozva, hogy a fekete Habony drog hatása alatt állt az esküvőn.

update: Elsiettem persze a dolgokat ezzel a világcsúcsozással, most találtam egy remek Gawker-posztot a legrövidebb ideig tartó hírességházasságokról. És az igazi bajnok persze szintén magyar, Gábor Zs-Zsa, 24 óra alatti idővel, de Britney Spears 55 órája is igen keményen hangzik.

Advertisement