This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Habony nem akart beszélni a kosaras csajáról

Illustration for article titled Habony nem akart beszélni a kosaras csajáról

“ A magánéletem senkire sem tartozik” - mondta az a Blikk Árpád a Blikknek, aki korábban maga dobta föl a nőit címlapsztorinak.

Advertisement

Nem hallottad? Habony Árpád a BEAC másodosztályú, amatőr kosárcsapatának egyik szőke játékosával kavar. És a meccsekre együtt ül be a Palácsik Tímea-Andy Vajna-házaspárral.

Advertisement

“A magánéletem senkire sem tartozik. Ne írjatok le hülyeségeket – közölte zavartan, majd egy szia után bontotta a vonalat.” Így reagált Orbán Viktor bulvártanácsadója arra, hogy a magyar sajtó 87 százaléka az új sportoló nőjén pörög.

Advertisement

Erre egy, Murányi Marcell volt blikkes főszerkesztő könyvéből vett idézettel tromfolnék:

2012 novemberében csörgött a telefonom. Habony Árpád vagyok, mondta egy férfihang, akarsz egy címlapsztorit? Hát, erre egyáltalán nem számítottam. Egyszer találkoztunk csak, 2010-ben bemutattak bennünket egymásnak, kezet fogtunk, és annyi. – Szakítottam Zsókával. Ez címlap? – kérdezte. Hú, mondtam magamban, ez bizony az.

Advertisement

A sztoriban mégsem ez a legjobb, hanem az, hogy a gyémántárus Vajnánénak Tatabányára kell járnia amatőr kosármeccsre.

Ha van kedved tippelgetni, itt van a BEAC női kosárszakosztályának weboldala, képgalériával, vannak fotók a tatabányai meccsről, ahol garantáltan játszott a Gyalogosok Rémálmának nője.

Advertisement

A poszt tetején látható, róla készült paparazzi-felvételt elnézve úgy érzem, hogy ezt az arcot én már láttam valamikor a Blikkben.

Share This Story

Get our newsletter