Habony Árpád Londonba költözik?

Illustration for article titled Habony Árpád Londonba költözik?

Ezt állítja egy mikroblogger, akinek állítólag egy londoni klubban mesélte el a dolgot maga H. Á. Az égvilágon semmi sem bizonyítja a sztorit, de ha mégis igaz lenne, mi szóltunk. Miután kérdéseket tettem fel a bloggernek, a bejegyzést törölte.

Advertisement

Amit biztosan tudunk Habony Árpád brit útjáról, az annyi, hogy egy exluzív nő és egy luxusférfi társaságában kedden, 16-án este repültek vissza Budapestre. Egy titokzatos mikroblogposzt szerint 15-én már biztosan Londonban volt, ahol egy privát klubban – ha jól értem a sztorit – felismert egy itthonról már ismert felszolgálót, és elmesélte neki, hogy nemsokára sűrűn fognak összefutni, merthogy a jövő héten Londonba költözik.

London, private membership club, kedvenc munkahelyem… egy emelettel mentem lejjebb összeszedni valamit, erre basszameg, szembejön a HABONY ÁRPI!!! rettentően néz, ráncolja az okos homlokát, és megszólít:

– Kisasszony! Hát maga???

– Hát én tavaly augusztus óta itt dolgozom.

– Komolyan? Hát ez remek, én meg jövő héten Londonba költözöm, úgyhogy sokat fogok ide járni.

Advertisement

A poszt végén még az is volt, hogy Habony a blogger hazai munkahelyén megpróbálta "átíratni a menüt" a séffel.

Miután elolvastam a Tumblr-posztot, több üzenetet is küldtem a szerzőnek. Ma reggel megnéztem, egyre sem válaszolt, a bejegyzést viszont törölte. Ami ugyanúgy jelentheti, hogy kamu volt az egész, mint azt, hogy igaz, és a blogger rájött, hogy ha Habony tényleg nap mint nap megjelenik a klubjában, ciki lehet, ha olvasta a posztot.

Advertisement

Van értelme, hogy a miniszterelnök legfőbb eminenciása külföldre költözzön? Hacsak nem szakít az eddigi munkájával, látszatra nem sok, szóval ez ellene szól. De a jövő héten végül is minden kiderül, ha emberünk mégis válaszol, jelentkezem, addig jó várakozást!

Share This Story

Get our newsletter