This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Habony Árpád képtelen elválni!

Illustration for article titled Habony Árpád képtelen elválni!

Kezdődhetne ennél durvább hírrel a hét? A mai Blikkből kiderül, hiába lett volna már három válóperes tárgyalás, se a pasas, se Kapócs Zsóka nem mentek el ezekre személyesen, és az ügy így csak húzódik és húzódik. Akár meg is büntethetik őket! – mondta az újságnak a szakértő.

Advertisement

De mintegy mellesleg még az is kiderül a cikkből, hogy:

A szóbeszéddel ellentétben nem Kapócs, hanem Habony adta be a válókeresetet. Bepöccent, mert Zsóka lelépett az esküvő után.

Advertisement

Ezt az informátor mondta. A Habony-magánéleti információkkal kapcsolatban nekem persze nem tud nem eszembe jutni ez a Murányi Marcell volt Blikk-főszerkesztő által könyv alakban is megénekelt eset:

2012 novemberében csörgött a telefonom. Habony Árpád vagyok, mondta egy férfihang, akarsz egy címlapsztorit? Hát, erre egyáltalán nem számítottam. Egyszer találkoztunk csak, 2010-ben bemutattak bennünket egymásnak, kezet fogtunk, és annyi. – Szakítottam Zsókával. Ez címlap? – kérdezte. Hú, mondtam magamban, ez bizony az.

Advertisement

Habony és Kapócs Zsóka egyébként évekig voltak viharos szerelemben, hol így, hol úgy, de csak tavaly tavasszal házasodtak össze, aztán azonban nagyon gyorsan elmenekültek egymás közeléből. Most egyikük sem kívánta kommentálni az informátor válóperes értesüléseit.

Advertisement

Hát ezek mennek. További boldog hétfőt kívánok minden kedves Cink-olvasónak.

Share This Story

Get our newsletter