Habony Árpád kap egymillió forintot havonta, de nem tudni, hogy miért

Illustration for article titled Habony Árpád kap egymillió forintot havonta, de nem tudni, hogy miért

Hosszú ideje lázban ég az egész ország – na jó, az a része, amelyet érdekel valamennyire a téma –, hogy vajon miből él a guccis ember, ha a cége nem hoz pénzt, és még a kormány se fizet neki.

Advertisement

Mert hát a miniszterelnök úr ugye néhány hete megmondta, Habony Árpád nevű figura nem szerepel a fizetési listán, sőt azóta Szalay-Borbrovniczky Krsitóf, a Századvég Alapítvány kuratóriumának elnökhelyettese is azt fejtegette – az év eddigi legirritálóbb interjúalanyaként –, hogy hivatalos kapcsolat a cég és a szupertehetséges szupertanácsadó között nincsen.

Na de most van egy fejlemény. A Figyelő kiderítette – egyelőre csak printben érhető el a cikk, ezért linkelem hirtelenjében ezt a szemlét –, hogy Habony Árpád egyik kereseti forrása a műsorgyártással foglalkozó Press & Belt Produkciós Iroda Kft. lehet, ahonnan havi egymillió forintot kap. A 2002-ben alapított vállalkozás tulajdonosa Halkó Gabriella, aki Jáksó László élettársa volt, és akinek a neve annak a Szerb utcai háznak a kaputelefonján is olvasható, amelyben oly sokszor felbukkan a jóember, hogy már az is felmerült, esetleg ott lakik.

Advertisement

Arról mindazonáltal nem ír a Figyelő – sem –, hogy ezt a pénzt miért, milyen munkáért kapja ez a Habony. De mondjuk mindegy is, tuti, hogy alaposan megdolgozik érte.

Share This Story

Get our newsletter