A Perc utca lesz az √ļj korm√°nysajt√≥ k√∂zpontja, itt van a Napi Gazdas√°g szerkesztŇĎs√©ge √©s ide keres ‚Äúm√©diatan√°csad√≥kat‚ÄĚ Habony sajt√≥c√©ge is a m√©g ebben a h√≥napban elindul√≥ postal√°da-√ļjs√°gjukhoz.

M√°jusban indul√≥, orsz√°gos, ingyenes terjeszt√©sŇĪ, nagy p√©ld√°nysz√°m√ļ, ig√©nyes k√∂z√©leti hetilaphoz keres√ľnk gyakorlattal rendelkezŇĎ, profi hirdet√©s-szervezŇĎ √©s √©rt√©kes√≠tŇĎ munkat√°rsakat, kiemelkedŇĎ jutal√©krendszerben.

Advertisement

Ezzel indul a Modern Media Group hirdet√©se a profdession.hu-n. Kor√°bban sok sz√≥ esett a sajt√≥ban arr√≥l, hogy az eddig csak h√°tt√©rtan√°csad√≥k√©nt szereplŇĎ Habony m√©diac√©z√°rk√©nt l√©p a nyilv√°noss√°g el√©, √©s t√∂bbek k√∂z√∂tt egy olyasmi lap ind√≠t√°s√°t tervezi, amilyen a Helyi T√©ma volt. Vagyis a kamp√°nyidŇĎszakokban k√ľl√∂n√∂sen n√©pszerŇĪ, postal√°d√°ba dobott fideszes propaganda√ļjs√°g√©t.

Eszerint elj√∂tt az idŇĎ √©s k√©t h√©ten bel√ľl piacra ker√ľl Habony nyomtatott pr√≥b√°lkoz√°sa. Megn√©ztem, √ļjs√°g√≠r√≥t - legal√°bbis a Profession-√∂n - nem keresnek.

(via vs.hu)