Szaniszl√≥ Ferenc munk√°ss√°ga m√°r √∂nmaga par√≥di√°ja, megvan az oka annak, ami√©rt az Irigy H√≥naljmirigy p√©ld√°ul nem ment neki Moln√°r F. √Ārp√°dnak. Mert minek. Puzs√©r R√≥bert f√©lv√°llr√≥l megcsin√°lta az ex-T√°ncsics-d√≠jas fut√≥bolond par√≥di√°j√°t. De minek.

Egyr√©szt nem mŇĪk√∂dik, mert m√©giscsak a nemzet szuszog√≥ kultur√°lis Feuerstein lovagj√°t halljuk, m√°sr√©szt meg hogyha t√©nyleg Szaniszl√≥b√≥l szeretne viccet csin√°lni, az ne √ļgy kezdjen hozz√°, hogy valami r√©m√°lom GIF-k√©nt a saj√°t dadog√≥ arc√°t teszi Ferenc√©re √©s k√∂zben egyhang√ļan sorol tr√©f√°s marhas√°gokat.

Puzsér a Facebookjára még ideológiát is írt hozzá:

Az az √ļjs√°g√≠r√≥ vesse r√°m az elsŇĎ k√∂vet, aki nem t√∂rleszkedik a hatalom birtokosainak a l√°b√°hoz, aki nem szeretn√©, hogy az okos fej√©t n√©hanapj√°n megsimogassa a j√≥s√°gos gazda, hivatalos nev√©n az illet√©kes elvt√°rs, fŇĎleg ha m√©g miniszter is. A T√°ncsics-d√≠j egy hazai sajt√≥munk√°s karrierj√©nek tal√°n legfontosabb pillanata, hiszen ha el√©rkezik, az illetŇĎ biztos lehet, hogy val√≥ban ki√©rdemli a k√∂z√©leti √ļjs√°g√≠r√≥ titulust. Igazol√°st nyert ugyanis, hogy val√≥ban a megfelelŇĎ politikusok segg√©t nyalta, m√©ghozz√° a megfelelŇĎ technik√°val √©s intenzit√°ssal.

Sz√©gyenkezve vallom be, hogy az √©n vitrinemben a bekeretezett Orb√°n k√©p √©s a Gyurcs√°ny szign√≥j√°val ell√°tott "H√ļzzunk bele!" felirat√ļ t√°bla mellett m√©g nincs ott a T√°ncsics-d√≠j, ez√©rt azt√°n √ļgy d√∂nt√∂ttem, nem szarakodok tov√°bb, hanem az al√°bbi vide√≥val megk√≠s√©rlem egycsap√°sra ki√©rdemelni azt. Az se zavar, ha k√©sŇĎbb visszak√©rik, csak legal√°bb n√©h√°ny napig √©rezhessem magam n√≠v√≥s politikai √ļjs√°g√≠r√≥nak! Emellett pedig tisztelegni szeretn√©k az elŇĎtt a Szaniszl√≥ Ferenc elŇĎtt, aki a T√°ncsics-d√≠j √°tv√©tel√©vel a hazai √ļjs√°g√≠r√°s olyan nagys√°gai k√∂z√© emelkedett, mint Andrassew Iv√°n, Bolg√°r Gy√∂rgy, Mester √Ākos vagy √©ppen Havas Henrik. J√≥ l√°tni, hogy a polg√°rh√°bor√ļs l√∂v√©sz√°rok f√∂l√∂tt sziv√°rv√°nyh√≠d m√≥dj√°ra √°tny√ļlik egy nagy √©s k√∂z√∂s √©rt√©kv√°llal√°sa a bal- √©s jobboldali korm√°nyoknak: meg kell becs√ľlni ezeket a kiv√°l√≥, f√ľggetlen szakembereket! Rem√©lem, egy nap √©n is k√∂z√©j√ľk tartoz√≥nak mondhatom majd magam!