Ha valaha is kíváncsiak voltatok, hogy mit esznek a magyar képviselők!

Akkor most megtudhatjátok! Az ismeretlen olvasó egyébként egy gasztronómiai csoda miatt küldte be a Képviselői Irodaház – tudjátok, ez ott a Jászai Mari térnél terül el – étkezdéjének a mai menüjét, ugyanakkor egészében is érdekes lehet a felhozatal és a felhozatal ára is.

Itt jegyzem meg, hogy anno decibel, amikor parlamenti tudósító voltam – az ezredfordulón! – , magam is szívesen táplálkoztam az ún. Fehérház vonatkozó létesítményében. Már amikor arra jártam, és ez gyakran előfordult. Hetente egyszer-kétszer okvetlenül. Részint azért táplálkoztam ott, mert egész jól főztek menzaszinten, részint azért, mert kifejezetten olcsó volt.

Advertisement

Hát ahogy nézem, most sem drága.

Hogy hogy főznek aktuálisan, sajnos nem tudom, kikoptam ebből a kultúrából, mint a pinty, ráadásul az ismeretlen olvasó sem tudta megmondani, hogy a poszt elején hivatkozott gasztronómiai csoda – melyet Bíró Sztárséf Lajos pl. tuti képtelen lenne megálmodni, Laci Bácsi ellenben szerintem simán – milyen volt, mert mire felszólításom hatására visszament volna letesztelni, addigra elfogyott.

Mondom: elfogyott!

Ja, hogy mi volt az? Nos, ezt nektek kéne kitalálni.

[Oké, elárulom kisbetűkkel: a paprikás krumplis palacsinta! Rántva! 350 Ft-ért!]

Share This Story

Get our newsletter